Fy fan va min rygg kommer skälla på mig imorrn

Imorgon bitti kommer vaktmästaren för att tapetsera mitt sovrum, det skulle därför tömmas. Ewa skulle hjälpa mig, det hade hon gjort också men när jag får en idé så ska det ske helst för en timme sen. Jag låg och tittade på film och satte igång direkt efter, det började bli mörkt ute så jag ville bli klar innan eftersom jag ingen taklampa har i sovrummet och ville helst se vart jag skulle dammsuga.

Jag hade fixat i ordning i klädkammaren för att få plats med en sängen. Jo men eller hur, sänghelvetet var 10 cm för lång! Jag blev så förbannad att jag släpade fanskapet in till vardagsrummet, tömde skrivbordets ovansida på dator med tillbehör, bar in det, släpade skrivbordet in i vardagsrummet också, på med dator med tillbehör, kopplade in skiten och bar in resten i vardagsrummet det också. Den andra delen av dubbelsängen fick vara kvar i sovrummet. Har helt enkelt inte plats med den någon annanstans. Jag har ju sån där madrasskydd (nej inte kisslakan) så det får agera skydd för diverse tapetklister eller vad vaktmästarn nu kanske tänkt skvätta där på av misstag.

Nu är jag helt slut och orkar inte göra ett handtag mer idag. Det kändes lite som att få flytta in i vardagsrummet för att dottern inte har råd att bo i egen lägenhet och snor mitt sovrum tills hon kan flytta hemifrån igen eller nåt. Min rygg kommer att skälla på mig i morgon det är en sak som är säker men med den envishet jag har och den ilskan jag hade inom mig gick det ju skitbra! Nu har vaktmästaren en säng han kan lägga sig och vila på när han inte står på balkongen och röker som verkar vara hans största intresse har jag sett hos andra som han renoverar hos. Är det rimligt att det tar 3 dagar för en ensam person att tapetsera i ett sketet sovrum? Det tar det tydligen för honom.


Nej då han ska inte behöva tapetsera runt om bröllopsfotot, jag tar bort det imorgon jag lovar

Vadå bara stoppat in grejer?



Tur att skrivbordet med datorn fick plats ordentligt i alla fall eller hur? Och nej strumporna på nattygsbordet är inte prydnad.





Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan kika gärna in hos mig och ställ en fråga till örebros näst största bloggerska! frågestunden avslutas ikväll 22:00, så skynda in!:)

2010-12-05 @ 17:33:37
URL: http://kriistiinjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback