Hm

Det första som mötte mig imorse var en öppen skåpslucka, en lucka över diskhoarna, mina luckor är inte så lätta att öppna och allra minst för en katt. Vad är det som händer på nätterna när jag sover? Det andra som mötte mig var en fräsande katt mot en annan katt (Iza mot Nogger), det tredje som mötte mig var en spya på vardagsrumsgolvet (från en katt, inte ett spöke, om nu inte spöken äter torrfoder till en katt). Det fjärde som mötte mig var att det snöade som fan ute. Jag gillar verkligen inte när SMHI får rätt, inte idag! Jag hoppas att bror med familj kommer till middagen hos föräldrarna ändå trots att dom egentligen skulle stanna inne, dom har några mil att åka.

Sen såg jag på Facebook, Josefines pappa hade skrivit att vattnet har gått i natt men inga värkar än men kanske under dagen så kommer Josefine att bli storasyster alltså. Spännande! Barnet är beräknad 3 januari men lika olydig som storasyster kommer denna för tidigt också antagligen (Josefine var 2 veckor för tidig).

Hade jag nu haft en videokamera så hade jag riggat upp den inatt, jag vill fan se vad som händer på nätterna här när jag sover i lugnan ro!


Kommentarer
Postat av: papis

Trevlig blogg du har :)

2010-12-26 @ 11:17:29
URL: http://www.papis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback