Installerad igen

Igår kväll runt 18.40.30 (och inte en sekund mer) ringde min dotter och undrade om jag ville ha en stycke dotter på besök. Hon frågade om jag snart skulle äta, jag hade ätit 3 timmar tidigare och var inte speciellt hungrig, hon hade typ bara en möglig macka och kände inte riktigt för att äta en sån så jag sa att hon kunde komma så skulle jag fixa ihop nåt.

Hon kom en timme senare och då var det meningen att det bara var hon som skulle äta men hon blev besviken så jag fick la äta litegrann då för sällskap skull.

När jag ändå hade en hjälpande hand (hon har muskler i armarna som nån som inga armar har alls ungefär) men vi bar i allafall in den andra sängen och där sov jag inatt och gud vad jag har sovit, jösses jag har nog aldrig sovit så gott som då.

Jag har även släpat in skrivbordet, datorn med alla tillbehör, installerat det och nu är det som vanligt fast med mycket finare tapeter då. Iza och Nogger ringer nog snart psyket och ber om att få lägga in sig för nu är dom mer förvirrade än nånsin och undrar när matte ska bli normal, kan säga direkt att det kommer aldrig att ske!



Kommentarer
Postat av: Cherin

Vilken snäll mamma du r! Hur gammal är din dotter.



SV: Ja rent instinktivt så är det nog det som de flesta känner. Men frågan är hur det hjälper pojken?

2010-12-08 @ 17:19:52
URL: http://cherinomohammed.blogg.se/
Postat av: Cherin

Ja ihjälpussad är bättre än det han får utstå nu. Fint att ni har en sån vacker relation.

2010-12-08 @ 17:32:50
URL: http://cherinomohammed.blogg.se/
Postat av: Cherin

tyvärr är det långt ifrån alla föräldrar som tänker så.

2010-12-08 @ 17:46:35
URL: http://cherinomohammed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback