Jays flickvän kommer till Globen

Det känns lite som när han chilenaren i gruvan som det kom fram att han hade en älskarinna då både älskarinnan och frun hade en bild på honom när dom stod vid hålet och sörjde då dom inte visste om han levde än eller inte.

Ja jag pratar om Jays flickvän Sara Smith och Minnah. Jays flickvän kommer till Globen och det kan ju bli lite kul. Vet inte riktigt för vem men nån kanske tycker det är komiskt.

Många har säkert bytt sida när det gäller att rösta på deltagarna. Det är dom som inte kan skilja på privat och musik. Jag tycker det är lite ruttet mot Jays flickvän men jag vet heller inget om deras bakgrund. Jag röstar på Jay för att han är en så värdig vinnare, han har en röst som kommer att slå utom Sverige. Han har en röst som ingen annan, en röst som man med en gång kommer att känna igen om det spelas en låt på radion utan att ha hört den förut. Jay Smith is the shit!

Heja Jay!


Kommentarer
Postat av: Plutten

Gud, vad jag älskar dina ord! Du säger alltid sakerna så himla klokt du Sunisen;)Jag röstar också på Jay, hoppas ahn vinner...annars blir jag fett jävla ledsen!

2010-12-10 @ 20:57:00
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Plutten

Fast jag är lite såhär också...är det verkligen sant allt dom skriver eller är det bara rykten? Harsjälv varit med om det i media, blivit uthängd om vissa saker som inte alls var helt sanna...så jag tror typ på ingenting. Jag bara läser det o skiter i det sen, dåligt kanske. Vad vet jag!



Jaaaa...detta kommer bli spännande. Vi får se hur det går helt enkelt:)

2010-12-10 @ 22:23:09
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback