Julian Assange gripen

Jag har ärligt talat inte hängt med så mycket om den här Julian Assange men har sett hans nuna i tidningen nu ett bra tag och har nu först läst vad det handlar om. Han har väl för bövelen vetat om att polisen letat efter honom och varför dom vill gripa honom? Varför har han då hållit sig undan om han nu anser att han inget gjort? Nej då, först idag gick han självmant in på en polisstation för att höra vad han är anklagad för. Vilket nöt.

Han har tydligen haft sex med två kvinnor som påstår att han våldtagit dom båda, ja inte samtidigt då. I början var det frivilligt sex men när kvinnorna sagt nej senare har han inte kunnat tagit det. Vad är det med en del karlar? Ett nej är ett nej och inte i närheten av ett ja. Trögfattade jävla nötter. Om det är sant som tjejerna säger så ska han straffas därefter också, kanske fila lite på den lille vickeviren också? Skrik nej nej nej så får du se vad som händer.





Kommentarer
Postat av: bloggare på icedaniel.se

Radikal feministen Anna Ardin trovärdighet är väl inte så hög direkt. Ska bli roligt att se hur Sverige kommer att agera mot USA i denna fråga !

2010-12-07 @ 23:43:38
URL: http://www.icedaniel.se
Postat av: T!

Vad är det som säger att dom inte ljuger? Tjejer ljuger mer än killar.

2010-12-08 @ 00:16:25
Postat av: Cathrin Silje

Jag är vänsteraktivist och kallar mig själv för feminist. Samtidigt skäms jag över Broderskapsrörelsen och deras Anna Ardin som av flera insatta beskrivs som en makthungrig och kalkylerande person. Hon talar om arbetarklassen men har själv fått sin universitetsutbildning betalad av Broderskapsrörelsen. Det handlar om en tjej som har fått praktisera på svenska ambassader världen runt. Hon har gjort sig omöjlig på två av dessa ambassader, har blivit utvisad ur vissa länder och har varit involverad i en rad märkliga händelser. Utöver detta han hon sedan gammalt publicerat en "7-stegs modell" till laglig hämnd på sin blogg. Den andra kvinnan är ingen mindre än dotter till Broderskapsrörelsens ordförande.

2010-12-10 @ 10:59:37
URL: http://vansterhavet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback