Nyfödda nakna?

Jag och Ewa var på stan förut för att jag skulle hitta nåt i klädväg till lille nyfödde Oliver. Vi var på tre ställen och det verkar vara så att affärerna tror att alla nyfödda bebisar kommer vara nakna upp till 3 månader eller nåt. Det var bara stora kläder och en del var så fula att man undrar om tillverkarna ens skulle köpa det. Färgblinda hela högen?
Jag hittade i alla fall nåt, jag skriver inte vad för Olivers mamma Carro gluttar i min blogg lite då och då och jag ska dit imorgon och stoppa lillkillen i innefickan och Josefine i handväskan när jag går, tror ni att hon märker nåt? Inte jag heller.

Idag skulle vi även till systemet, jag insåg att jag skulle få dricka två öl på hela nyårsafton eftersom jag inte tillräckligt med pengar ute, jag skulle ha mat också. Det blev inget på systemet, istället får jag slåss imorgon med folket, eller också köper jag en liter äppeljuice och häller i ölburkar och hoppas att jag inbillar mig att det är öl och blir så där härligt full ändå. Jag köpte köttfärs och kattmat på ICA, köttfärsen är till katterna om ni undrar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback