Oprah inte flata

Nuförtiden när man är mer öppen och mer vidsynt när det gäller homosexualitet så tror folk gärna att personer som har en stark relation till sin bästa vän är homosexuella för varför skulle man annars umgås så mycket? Herregud bästa vänner har alla haft i alla tider varför skulle det ha ändrats bara för att det inte är lika mycket tabu att vara flata/bög?

Oprah Winfrey har ju för sjutton varit sambo med sin Stedman så länge jag kan minnas och han är hennes allt så vart ryktena kommer ifrån att hon skulle vara flata vet jag inte, folk har väl inget annat för sig än att spekulera i alla andras liv och relationer till sina vänner.

Jag har hela tiden trott att hon inte kunnat få barn och att det är därför som hon inga har men hon säger själv att det har med karriären att göra, att hon inte hade kommit så här långt i karriären om hon hade satt barn till världen och kom inte och säg att hon inte hjälpt världens barn för hon är en av dom få kvinnorna i världen som givit så mycket av sig själv och sina pengar som till världens barn.


Kommentarer
Postat av: Tildaf

Nej men det förstår du väl att alla kvinnor som inte är gifta och har barn är homosexuella! Särskilt när de har en nära tjejkompis för man kan ju inte ha nära relationer till andra människor utan att ha sex med dem. Titta bara på Angelina Jolie och hennes bror, INCEST!

2010-12-11 @ 15:07:05
URL: http://tildaf.wordpress.com
Postat av: Mohammed

Haha, ja men hon tycker inte det e bra med innekatter eftersom att det kommer börja lukta katt sen enligt henne.

2010-12-11 @ 16:01:41
URL: http://cherinomohammed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback