Pakter, en chock?

Alltså har säsongens Robinsondeltagare aldrig sett ett enda avsnitt av tidigare säsonger av just Robinson eller? Man kan inte lita på nån fattar dom la?! Jesus, tror dom verkligen att det går att pakta och tro att alla i pakten står för sina ord? Hell no! Så har det ju varit varenda säsong, folk sviker såklart.

Daniel som åkte i kvällens avsnitt trodde att Mischa Benes var med i hans pakt men det visade sig vara helt fel, men S Å K L A R T! Man vill väl rädda sitt egna skinn när det gäller en tävling som det dessutom finns pengar att hämta i.

Ni som tänker söka till Robinson nästa år om det nu kommer nån mer säsong, bli inte chockade för sjutton om ni blir svikna, det är vardagsmat. Själv har jag ingen favorit faktiskt. Skulle inte förvåna mig om Mackan vinner hela skiten då han verkligen inte är ett hot för nån, en tanig kille som inte har några muskler alls vad det verkar. Det har hänt förut att folk som ingen trodde skulle vinna vinner, så vem vet.Kommentarer
Postat av: BajsMalins Oseriösa

Tyckte att det var skittråkigt att han åkte ur. Han var ju den enda som gjorde något annat än att ligga på stranden och var grym i tävlingar oftast. Den där mörkhåriga tanten med hängmage tål jag inte, jävla bråk-kärring.

2010-12-03 @ 12:53:55
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback