Hamnstad

Jag bor ju i en hamnstad och på kvällarna samlas typ alla stadens invånare där nere. Jag och Ewa var nere i några timmar. Träffade min syster med familj som skulle dit och äta. Solen stod högt på himlen så jag och Ewa gick ut till piren. Det blåste underbart på vägen ut och på flera ställen såg vi att folk hade grillat. Mysigt. Mycket båtturister var det som hade lagt till sina båtar. En båtägare hade med sig två hundar ombord varav den ena verkar ha blivit avlad med en "Gremlin" ni vet dom där figurerna som blev monster om dom fick vatten på sig eller hur det var. Genomskinliga öron hade den och hette Selma. Hon hoppade upp till oss och skulle hälsa, hon stannade till hos en kille som satt med en hamburgare. Inte blyg för fem öre.

Vi träffade även på en gammal barndomskompis och hennes man som förövrigt är med i punkbandet Aska Kask. Dom har en si så där 511 pudlar men hade valt ut en som fick följa med idag. Ingen aning om vad hon hette men var 2 äpplen hög och jättesöt.

 

Jag och Ewa har bestämt att vi ska köpa oss en engångsgrill och åka ut och grilla någonstans i veckan om vädret håller i sig. Eller också köper vi korv och stoppar in den i micron, vi får se.

 

 


Kommentarer
Postat av: Wiilow [foto tankar känslor]

Tack gumman!



Ja, alla är verkligen där. Vi var där förut me =)

2010-07-14 @ 23:09:19
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Jonna

Haha sluta ljug nu, du måste erkänna att vattnet såg helt oemotståndligt ut!

2010-07-15 @ 00:59:56
URL: http://daqueen.webblogg.se/
Postat av: Hillevi

Hamnstäder på sommaren är underbara, vi har ju vår "Pir", underbart.

2010-07-15 @ 20:29:21
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback