Pappa är kvinna

Det är så viktigt att folk får mer kött på benen när det gäller transsexuella. Det kräver läkarutlåtande från en psykiatriker som utrett personen under vanligen minst två år innan det kan hända något mer. Allt för att verkligen se om personen verkligen är helt säker på sin sak. Så det är inget som sker i en handvändning.

Många tycker att det är själviskt att göra det särskilt om personen är en vuxen med barn men barnen lär inte må bra om inte pappa/mamma mår bra. Det är ju ett stort steg för alla inblandade naturligtvis men är man född i fel kropp så är man.

Jag som flata och väldigt grabbig har fått frågan fler än en gång om jag vill byta kön men nej aldrig i livet. Jag är "bara" flata och gillar tjejer.

"Rebecka" var man och pappa till två barn och berättar lite i klippet om sitt liv. Att vilja könskorrigera sig är inget snuskigt, det är att göra om, göra rätt.





Kommentarer
Postat av: Kristina

Jag tycker att du har helt rätt i det du säger - barnen far nog mer illa av att mamma/pappa mår dåligt än av att föräldern gör ett könsbyte. Har en fråga till dig - det har ju debatterats runt det här med att den som vill göra ett könsbyte måste steriliseras innan, blir man inte steril i och med könsbytet? Kanske en dum fråga, men jag är inte så insatt.

2010-07-31 @ 22:52:46
URL: http://mammispammis.se
Postat av: Hillevi

Märkligt att det verkar som om folk tror att det har något med sex att göra.

2010-08-17 @ 09:50:05
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback