Så roligt

Det är lika kul att se att besökare som återkommer dag efter dag men det är nästan roligare att se hur dom kommer till min blogg. Istället för att lägga min blogg som bokmärke skriver en del in annat i sökfältet för att gå in den vägen. Är inte det jobbigt? En del har sparat mig som bokmärke men sparat ett specifikt inlägg.  Via inlägget "Slippa baksmällan" återkommer det en besökare lite då och då. En och samma person återkommer men hämtar min blogg från sidan "Bloggportalen". Några andra skriver "Sune the girl" på Google och går in den vägen. Lägg istället till mig på  Bloglovin så får ni mail om när jag skrivit ett inlägg. Urlätt och ni går in via mailen istället. Jag ser den såklart inte. Ser bara att det kommer från Bloglovin och inget annat. Ett tips som ni kanske skulle uppskatta?

Knappen har ni i menyn till vänster. Jag ser alltså inte vilka ni är. Ni gör såklart som ni vill, ni är lika varmt välkomna till min blogg ändå. Det vore i och för sig kul om fler kommenterade eftersom ni är ett stort gäng som återkommer dag efter dag, så trist är den väl inte då antar jag.

Idag regnar det, inte kul inte kul men jag har mina ljudböcker som jag kan försjunka mig i.

Återkommer senare!


Kommentarer
Postat av: Linda

Ja men visst är det lustigt det där S Men vill folk vara krångliga så varsågod känner jag. Några gogglar mig varje dag med samma sökning vilket jag tycker verkar aningen bökigt men men.



Ha en fin dag nu tjejen Kram

2010-07-29 @ 13:34:00
URL: http://blogg.mustica.se
Postat av: Hillevi

Jag har mina favoriter jag... :-)

2010-07-29 @ 19:03:25
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Frogprincess

Just nu så är jag katastrofalt dålig på att både skriva själv och läsa andras bloggar.... Men det är semester.

2010-07-29 @ 20:46:36
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback