Skulle du sälja ditt barn för 100 mille?

Cristiano Ronaldo blev ju pappa till en liten son mitt under VM i sydafrika. Mamman är en servitris som dessutom är urfattig, C R betalade henne 100 mille för att få ensam vårdnad och att hon ska hålla sig i skymundan. Visst är 100 mille en hel del pengar men skulle du sälja ditt barn för den summan?

C R och servitrisen hade en tillfällig förbindelse förra året som då resulterade i den här sonen som så fantasilöst fått namnet Cristiano efter sin far. Men på pappret har han ensam vårdnad men har lämnat sonen hos mor och syster i Portugal. Vad är meningen med allt detta undrar ju jag då. Var han rädd att mamman senare skulle gå ut i tidningar och säga att det var den kände fotbollsspelaren som stoppat snoppen i hålet så det blev barn. Skulle han skämmas över att ha haft sex med en urfattig servitris?

Hoppas att det kommer en följetong på detta så man får veta lite mer.






Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså NO WAY IN HELL!!!

2010-07-18 @ 23:23:36
Postat av: Linda

Ja det var då jag som skrev förra kommentaren. Den postade sig själv innan jag hann reagera S



Det jag ville säga mer var detta: Man får nog ta in i det hela vart mamma kommer ifrån vilket jag inte har en aning om. Att välja bort ett barn för ett liv med pengar kanske är något vi som bor här inte ens kan föreställa oss. Men för många runt om i världen är det ett alternativ som är svårt att tacka nej till misstänker jag. Eller inte vet jag. Jag betalar hellre någon för att ta mina ungar vissa dagar känner jag S

2010-07-18 @ 23:25:30
URL: http://www.blogg.mustica.se
Postat av: Vickan

Cristiano med sin son i min blogg: http://vicktoriamurawska.blogspot.com/2010/07/cristiano-ronaldo-cristiano-jr.html

2010-07-19 @ 01:18:38
URL: http://vicktoriamurawska.blogspot.com
Postat av: Sanna

Aldrig i livet och jag förstår inte hur man kan göra det. Jag vet inte , men jag får lite Ricky Martin-vibbar över Ronaldo. Inget fel med att vara gay långt ifrån, men hur vanligt är det egentligen att pappan är så desperat i att få vårdnaden? Jag förstår inte hur han och hon tänker.

2010-07-19 @ 01:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback