Timmarna med Josefine

I 33 graders värme cyklade jag och mötte upp min pappa för att få låna deras minneskortläsare så nu kommer det kort!

Kl 17 hämtade jag Josefine. Hennes föräldrar ska jobba imorgon tidigt och då ställer tant Sune upp.


Hon pussade mamma och pappa glatt och sa hej då och vi styrde vagnen mot sandlådan utanför mig. Den lilla damen har väldigt svårt att bestämma sig eller också tröttnar hon väldigt fort på varje grej för om ni tror att hon ville sitta ner och gräva i sanden trodde ni helt fel. Det var gunga på en gunga, gunga på andra gungan, gunga på en häst, gunga på andra hästen, den först igen, åka rutschkana, gunga, åka kana igen, okej vi sätter oss och gör en kaka, trodde jag men nej det var skittrist enligt den 2åriga bestämda damen.

 

 

 

Efter drygt en timme hade Josefine gett upp. Hon ville till vagnen och då slog det mig att hon trodde bara jag skulle ta med henne till lekparken och sen gå hem till henne igen. Det blev lite sura miner men när jag sa att mina två katter väntade på henne sken hon upp och ville genast följa med upp till mig. Hela Josefine var en stor skitgris efter timmen i sandlådan så bada fick hon göra och inga protester där inte. En petflaska fick agera badleksak och den hade hon skitkul med och det syns också på golvet i badrummet. Men jag lät henne hållas. Man SKA ha kul när man badar.

 

Efter badet blev det teve och en halv smörgås. Oboy brukar ju barn tycka om men inte fröken Josefine. Hon somnade sittandes i soffan, jag bar in henne då hon vaknade. Jag gjorde välling och hon hann dricka knappt en halv innan hon stensov igen. En hel dag på dagis och i den här värmen gör sitt till.

Sidan jag tar upp mina videos med är lite segt så jag lägger upp några filmer i nästa inlägg istället.

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback