Dålig reklam i radio

Jag är ett fan av Rix MorronZoo och brukar alltid stoppa in headsetet när jag vaknar och sätta på den kanalen. Däremot åker numera headsetet ut när reklamen kommer för jag blir fan bara irriterad. Jag bor i Skaraborg och reklamerna är ju lokalt överallt och reklamerna just från Skaraborg är så otroligt dåliga att det kryper i kroppen.

Folk häromkring kan tydligen inte göra reklam utan att låta som om dom har manuset framför sig, det låter liksom inte naturligt för fem öre. Stannar dom folk på stan och frågar om dom vill vara med om 5 minuter? Inte nog med att det är dålig reklam, det är SAMMA reklam varje gång! Jag förstår att dessa radiokanaler finansieras av reklam men herregud dom kan väl för sjutton variera sig lite? Jag vill inte höra en snorunge som vill till Elins Esplanad där mamman åkte utan henne men att hon bara handlade till idag och kan åka imorgon igen. Jag vill heller inte höra om en kille ska äta hamburgare som han själv beställt och klagar på att den är så stark att han inte kan äta den. Det står väl för fan på menyn vad det är i skiten??

Lär er för fan att göra reklam innan ni ger er in i leken. Ring mig så kan jag göra en reklam som låter både trolig och rolig!


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

jag har slutat att lyssna på rix morronzoo sen de bytte folk där. vill ha tillbaka titti och gert. japp jag vet att det ska vara stora bokstäver, men det är svårt att byta samtidigt som man har en vild katt i knät... han vill också skriva.

2010-06-23 @ 12:56:34
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback