Får nog flytta ut till skogen

Ni som har sett animerade filmer med hundar och katter som försöker komma igång och springa vet att dom kan stå på samma ställe och springa i några sekunder innan dom kommer iväg. Då har jag också animerade husdjur för mina golv är så hala att mina katter gör samma sak och när dom ska stanna så är det typ så att dom dunsar in i väggen med huvudet före för att dom inte bromsade i tid.

Mina grannar under kommer nog lämna en lapp i min brevlåda snart om att jag antingen ska avliva mina djur eller flytta ut i skogen. Mina katter verkar nämligen tro att dagen börjar på natten för det är då dom är som mest aktiva. Undrar om jag fått två hamstrar?

Imorse när jag kom upp var vartenda skåp öppet i köket och dom hade slaktat en full toalettrulle som jag hade på en hylla i badrummet som jag i min enfald trodde att dom inte skulle nå, så fel jag hade. Det var toapapper i hela badrummet plus i hallen. Får jag inget samtal från min hyresvärd snart så tror jag nog att mina grannar under är döva eller väldigt tålmodiga. Jag funderar på att åka och köpa mattor för att klä alla golv. Antingen det eller sätta möbeltassar på katternas tassar. Vad tycker ni?




Kommentarer
Postat av: Hillevi

Hehe, möbeltassar på katterna röstar jag på, glöm bara inte att filma!

Sv. Vadå? Såg du mig inte..? :-D

2010-06-11 @ 10:17:49
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Anna

Testa och Köp Feliway som man sätter i kontakterna.

Och gå ner och prata med grannarna. Personligt är alltid bäst.

Jag har tur, de små sover på natten med oss i sängen.

2010-06-11 @ 12:59:07
URL: http://www.mondoblog.se/anna
Postat av: Frogprincess

Om inte du vaknar av buset så varför skulle grannarna göra det?

2010-06-11 @ 18:38:20
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback