I Sjötorp i flera timmar

Ewas lille son sov hos mormor inatt i Sjötorp så vi skulle hämta honom idag och sedan åka hem nästan med en gång var det meningen. Det blev 4 timmar. Dom bor i radhus och det var riktigt skönt ute. Där finns även Elvis eller Kissen som han heter numera. I 2 månader har dom trott att det är en kille men se det var fel. Ewa kände om han hade pungkulor, don´t ask. Det hade han inte och jag som har två honkatter såg att det var en tjej eftersom kissemurran (kärt barn har många namn) och bajshålet (skithålet, anus, riffen) sitter nära varandra medan det inte gör det på hanar.

Detta är dock inte Kissen



Vi åt även pizza från grannbyn Lyrestad eller Lürsta som det heter för oss som bor i närheten och det var sketgott. Sedan hämtade vi upp Ewas store pojk vid Göta Kanal som var där med en kompis.

Båtar vid Göta Kanal

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Camilla

Fin blogg :)

2010-06-13 @ 23:03:24
URL: http://ccamillahholmgren.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Mysig dag! Ni verkar ha haft bra väder? Här regnade det på ett rent bibliskt vis.. :-( Men, riffen? Det har jag aldrig hört.

Sv. Tack, vad du är snäll. Skönt om man kan roa någon, jag skrattar gott åt mig själv, men som Helge jämnt försöker förklara, min humor roar inte alla... ;-)

2010-06-14 @ 08:45:41
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback