Jag har fått en teckning!

I 3 års tid har jag väntat på att få en teckning av en väns son (han är 4 år..tror jag). Han heter Elias och igår sa jag till hans mamma som tyvärr flyttat från stan för att bo ihop med sin fästmö några mil härifrån att jag vill ha en teckning av Elias. Hon sa till honom att jag ville ha det och tjoflöjt vad fort det gick. Han satte sig för att rita med en gång och på två röda hade dom även köpt ett frimärke och postat det. Han tycker att det är spännande att lägga saker och ting i kuvert, slicka på en liten fyrkant med diverse figurer på, lägga kuvertet på lådan och att sen brevbäraren ger folk det HAN har stoppat ner. Därför ska jag nu visa er hans underbart fina teckning och även Elias så han ser att det har kommit fram.

Tack söta och snälla Elias för den underbara teckningen och tack för mina fina klackskor du har ritat också. Dom finaste skorna ever!


 

Finaste teckningen på mycket länge. Den ska upp på kylskåpet bara jag hittar något att sätta upp den med.




Kommentarer
Postat av: Malin

Va fint Elias gjort till dig. :)

2010-06-15 @ 21:24:31
URL: http://dahlian.blogg.se/
Postat av: Elias

Hej Sune. Varsågod. Det var ett post du fick! Från Elias

2010-06-16 @ 07:34:35
Postat av: Hillevi

Åh, så roligt! Man blir så glad när man får teckningar och små alster. Bara att få post (riktig) gör ju ens hela dag ju. Om det inte är räkningar...

Sv. Jag vet, men jag gillar det bättre ovanför, som en rubrik till bilden. Men visst ska tänka på saken... :-)

2010-06-16 @ 18:51:57
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback