Noggers födelsedag

Nogger har varit tjurig hela dagen för att jag väckte henne imorse med mitt försök till skönsång. Hon som i vanliga fall skulle kunna sätta sig i en kompost och käka allt som går vägrade att äta mer en tugga av varje sak hon fått idag. Hon har blängt på mig och kallat mig både det ena och det andra. Jag hotade att ge henne till kineskrogen nedanför om hon inte skärpte sig. Det gjorde hon, tills hon upptäckte att det var skitskoj och klättra i mattes nya och fina gardiner, tugga på dom nya blommorna och bita mig i foten. Jag har verkligen en tonåring i huset. Inte för att jag någonsin bitit mina föräldrar i fötterna eller någon annanstans heller för den delen och jag minns nog inte en enda gång som jag klättrat i gardinerna men, ja annars är nog likheten rätt slående.

Nu vilar dom ut i sängen efter att ha busat runt.

Nogger i en vad det ser ut, obekväm ställning



Iza i en något skönare ställning


Jag fick ett sms av min dotter i söndags som sa att hon någon dag i veckan ville ha ris, sås, kött och massa gelé.

Idag kom hon och fick just det plus världens tunnaste kladdkaka med grädde. Efter en timme sa hon tack för maten och åkte hem. Då hade hon suttit i 20 minuter vid min dator. Jag är bara glad över att hon inte är tonåring längre och heller inte biter mig i fötterna.

Le Emelie le...och hon log.

 

 



Kommentarer
Postat av: Karin

Vilka sötnosar ! - Alla tre !

Ja, det där med gardiner och blommor är populärt även här.

Dock biter inte Daphne mig i fötterna.

Däremot har jag ju en annan tonåring i huset också, och hon är inte det enklaste i världen att ha att göra med alla gånger...

Även om hon inte bits hon heller. - Hon bara fräser. :D

2010-06-17 @ 21:39:29
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Emmelist

jättefin bild på Emelie :d



klart som fan att jag inte är blond. haha.

har ju några intelligenshöjare i håret... svarta intelligenshöjare :P var bara tvungen att byta ut dom igår.. därav avfallet i toaletten :)

2010-06-18 @ 07:55:55
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Grattis Nogger! :-D

Sv. Sålde du den? Illa, illa... Trodde du stod ofta på den, men att den var en lånegrej? Jag är jätteglad och nöjd med den, här ska slimmas... ;-)

2010-06-18 @ 12:12:02
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback