Promenad

Jag som inte är ett skit bakis idag men hade en rätt kass mage bestämde mig iallafall att ta mig en promenad. Jag skulle testa hur långt jag kunde gå med mina onda fötter hade jag tänkt mig eftersom jag inte känt av det så mycket som förut. Jag kom 200 meter då jag kände att jag nog skulle vika av någonstans för att jag visste att jag inte skulle kunna gå så mycket längre. Jag genade på ett ställe. Det visade sig att det var just där fiskmåsarna hade sitt tillhåll. Vet inte om det var månadsmöte, släktträff eller bara en slump att alla hade samlats just där. Medan dom skränade över mitt huvud och nere på backen försökte jag gå fortare för att komma bort.

Ju fortare jag går desto ondare i fötterna får jag men jag hade inte tänkt att bli måsmat idag. Dom skränade ännu värre och jag önskade att jag hade haft cykel istället.

Jag fick tag på en stor träpåk, slog till den ene tills nästa kom och bad om stryk, den fick sig en omgång, damp till backen och låg med fötterna i vädret och sprattlade. Jag spände ögonen i den tredje och frågade om han också ville ha sig en smäll. Den väste något och helt plötsligt hade jag hela stadens måsjävlar över mig. Det lät som 1-2-3 och på 3 så sket alla på mig samtidigt. Jag såg ut som jag fått en hel burk vit målarfärg över mig. Jag gjorde mig en slangbella, tog upp alla stenar jag såg och började skjuta vilt omkring mig. En mås skrek hela vägen ner till backen "Yooou wiiiin". Resten fegade ur och flög bort.

Ja så här fantiserade jag på vägen till ICA. Idag tänkte jag nämligen bli miljonär, eller åtminstone kunna köpa mig en digitalkamera, en påse nötter eller bjuda med mig någon på en resa...till Lesbos eller nåt.

 

 


Kommentarer
Postat av: Karin

Tur att det bara var fantasier med måsskiten ! :D

Däremot hoppas jag resten av ditt tänk slår in, så du vinner en massa pengar ! :)

2010-06-26 @ 20:14:25
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Anonym

Åh,hur gick det för "oss" på Lotto? ;-) Lesbos hägrar..

Jag glömde spela! Fan också, vi har ju sagt att vi ska försöka få in ett par rader varje gång..

2010-06-27 @ 08:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback