Roligare lördag kan man ju ha

Dottern var ju här förut och lämnade lite tvätt eftersom tvättmaskinen hade gått sönder när hon skulle tvätta igår. Hon tog även med sig påslakan, ett vitt lakan storlek 160 och tillhörande örngott.

Medan Vickan och Daniel åt en god middag och roade sig kungligt råkade jag missfärga dotterns sängkläder. Tack och lov bara dom vita. Jag hade slängt med ett plagg som var ljustblått som jag tvättat flera gånger förut och tänkte att det nog skulle gå. Jag kunde inte ha mer fel. När jag skulle hänga upp det i torkrummet var det helt plötsligt ljusblå mönster lite här och var på det vita. Det var flera vita plagg med i samma maskin men det verkar bara vara sängkläderna som tagit åt sig. I panik fick jag tag på min dotter och hon blev helt förstörd för dom var ASDYRA! Jag tror henne för tom på sängkläderna är det klass.

Istället för att njuta av lördagskvällen cyklade jag till ICA och inhandlade klorin. Tvättade om lakanet och ena örngottet. Det gick bort och jag var jätteglad. Nu när jag hämtade tvätten i torkrummet såg jag en sak. What the fuck! Jag hade tagit fel örngott, det var inte det första som var missfärgat utan det andra alltså. Jag tog upp allt och fick istället tvätta upp det för hand. Det räckte med att jag pula ner det i en hink med vatten och klorin en gång, rörde om några gånger och tog bort det. Fläckarna var väck. Shit vad starkt det där medlet är. Jag tog i nytt vatten och hällde i sköljmedel för vem vill ligga med trynet i ett örngott som stinker klorin? Nog för att varenda bacill i snoken skulle försvinna men ändå.

Hoppas innerligt att Vickan och Daniel haft en mer roande lördag än vad jag haft.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback