Spott och fräs

Igår när jag kom tillbaka från Djurkliniken mötte Iza mig. Hon tittade sig omkring och letade efter Nogger, lade sig i min säng, inte bara la sig utan gosade in sig, åmade sig, ålade och log med hela ansiktet. Jag reflekterade inte riktigt hennes humör där. Hon låg och myste nästan hela dan, ja tills jag hade hämtat Nogger alltså då hon fräste det första hon gjorde. Vi pratade om det förut Iza och jag.

Jag: - Iza, varför fräser du så fort Nogger kommer i närheten? Det är ju din kompis.

Iza: -Fattar du inget eller? Igår när hon var borta så njöt jag i fulla drag och trodde du hade gjort dig av med henne för gott! Äntligen liksom.

Jag: -Men det kommer ju inte hända förstår du väl. Här kommer hon hem och har opererat sig och får din andedräkt i nyllet det första hon får och du fortsätter nu idag.

Iza: -Jag vill inte ha henne här! Hon luktar alldeles för gott, en katt ska lukta katt och inte som om hon legat i en rosbuske! Hon är en fjolla, hon är en pina i arslet gånger 2! Öppna balkongdörren så jagar jag ut henne så hon hoppar över räcket, snälla?!

Jag: -Knäppgök, va nu snäll annars blir det inget godis på ett år.

Iza lommade iväg och la sig under sängen.




Kommentarer
Postat av: emmelist

vi ska flytta till stugan och hyra ut denna i andra hand. behövs lite cash :P

2010-06-01 @ 07:39:25
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: jasmina

hej allt bra med dig? =)

2010-06-01 @ 07:58:13
URL: http://jasminab.blogg.se/
Postat av: Frogprincess

Jaha... är det DÄRFÖR som Ronja behandlar Pucko med att fräsa. Hans halsband med feromoner luktar så gott, nästan lite ros faktiskt...

2010-06-01 @ 16:05:37
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback