Tradera

Jag har både sålt och köpt saker på Tradera men något som har fått mig att bli mer och mer irriterad är varför folk budar flera dagar i förväg? Om nu en person lagt ut något väldigt lågt så får människan skylla sig själv. Inte fan köper man något dyrare för att man vill vara snäll? Är inte säljaren beredd att sälja till ett skitlågt pris då lägger man heller inte ut det billigt som utropspris men joho då folk budar flera dagar i förväg så varan går upp massor. Hur dum får man vara?

Att vänta till dom sista minutrarna är mer rätt. Kan man inte sitta vid datorn just då så får man väl lägga in att man får buden i sin mobil då så man kan buda den vägen för man ska ju inte tro att populära varor slutar att vara attraktiva 2-3 dagar innan sluttiden. Jag såg en digitalkamera som utropspriset var 30kr från början och dagen efter var den uppe i 530! WTF?! Hur jävla dumma är folk egentligen? Vänta till sista dagen för helvete eller är folk så rika att dom kan punga ut med pengar i onödan? Köp er då varan vad den kostar i affärerna istället.

Miffon!


Kommentarer
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Jag har aldrig fastnat för tradera :P



Har du haft en härlig midsommar? :)

2010-06-27 @ 08:59:22
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Gealach

Det bästa jag gjort var när ett par skor jag ville ha låg ute för runt hundralappen. De var nya, verkade högst ha varit provade några gånger och kostar runt tusenlappen i butik. Två tjejer tävlade om dem, satt och pytsade in 2-3 åt gången. När det återstod en minut av auktionen kastade jag mig in och slängde in mitt maxbud på 300 och fick dem. De andra två måste ha blivit ganska snopna då de väl trodde att de var ensamma... :-)

2010-06-27 @ 10:02:01
URL: http://gealach.wordpress.com
Postat av: Anonym

Eller så är folk så jävla dumma att de lägger in sitt maxbud (så datorn sköter resten) eftersom de inte har tid att sitta klistrade framför datorn eller med mobben i högsta hugg eftersom de jobbar & gör nåt vettigt!!

2010-06-29 @ 13:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback