Det kunde jag ge mig fan på

Jag var och lämnade igen en kamera till Carro och Magnus som jag hade lånat. Josefines faster Jennie var där och lämnade ett stort påskägg till Josefine. I var det en tygapa, en docka som olyckligt hade keps och underbyxor som inte gick att ta av. Josefine försökte men tyvärr dom satt som berget. Tröjan däremot gick och ta av...och på...och av och på, ja man var ju sysselsatt ett tag ska väl nämnas.

Jag gick in på ICA på hemvägen för att köpa påskmust. Jag köpte tre flaskor och ställde mig i en kö som hade en människa framför med enbart lite i botten på sin korg medan kön bredvid hade en gubbe med en kundvagn med vad det såg ut som en helt månadsinköp. Peace of cake tänkte jag tills jag en kvart senare upptäckte att gubben hade plockat upp sina varor medan jag fortfarande stod kvar på samma ställe och stampade för helvetet framför hade en mixer som det inte stod något pris på och som inte verkade finnas i registret heller! Kassörskan fick ringa runt till nån och fråga. Det tog tid vill jag lova.

Jag riktigt såg gubben stå och hånflina mot mig medan jag hade lust att trycka ner tulpanerna han tänkt ge till frugan i halsen på honom eller slänga den fula lilla porslinskycklingen han tänkte stoppa ner i påsen i golvet. Det är så fruktansvärt jävla typiskt att man hamnar i fel jävla kö! JÄMT!

Jag fick iallafall tag på en bok på Bokia eftersom jag läste ut min bok inatt.


Min sochandledare har fört över för lite pengar till mig för medicinerna jag hämtade ut förra veckan och läkarbesöket jag var på. Jag har mailat honom men inget svar. FUCK!


 

 


Kommentarer
Postat av: Linda

standard det där känner jag. Samma sak händer mig jämt. Hamnar alltid bakom krångligaste kunderna i hela landet.

2010-03-31 @ 15:24:04
URL: http://blogg.mustica.se/
Postat av: It´s you and me ! - Smycke- & Dekor tävling pågår !

hemsk bild :p

2010-03-31 @ 15:33:38
URL: http://itsyouandme.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad läser du helst?

2010-03-31 @ 15:37:36
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback