Klia inte

Jag har ju som bekant utslag på lår, baklår, smalben, vader, mage, armar och partier av ryggen. Det har jag haft sen i oktober och jag har fått tagit många prover och jag är inte allergisk mot något speciellt, då är det liksom inte lätt att veta vad man ska undvika.

Jag träffade en kvinnlig läkare som man nästan skulle kunna tro att hon jobbar på antingen ett bibliotek eller Apoteket, jag kanske har fördomar men jag tycker att dom som jobbar på såna ställen ser extra tråkiga ut.

Jag tog iallafall av mig och direkt "Oj oj det ser ju inte bra ut" Nähä? För det har jag ju inte vetat i ett halvår. "Du måste lära dig att inte klia för annars läker det aldrig". Jamen det är ju skitlätt när jag gör det i sömnen och inte vet om det. "Ha vita bomullsvantar" Jamen gud så snyggt. Jag kommer klia ändå fast hårdare då.

För min svullna fot och vad har jag fått penis-elin som dom dessutom inte hade hemma idag utan ska beställa tills imorgon.

När jag satt på bussen hem tog jag fram kvittot som min "sockärring" ska ha såg jag, jaha jag har för mig att jag är född 1969 men enligt det kvittot är jag född -32 och heter Gunnar. Great liksom. Nog för att jag ser grabbig ut men jag är då fan inte född -32. Har folk ljugit för mig? För jag har hört av många att jag ser mycket yngre ut än 40. Jag ringde iallafall VC igen och dom skulle skicka mitt kvitto till mig. Men nu undrar jag, bryter inte detta mot sekretesslagen? Jag hade inte velat att nån annan fick mina uppgifter. Detta är inte första gången. För 2 år sen fick jag ett läkarintyg som var adresserat till en Raschan Alibaba eller nåt sånt.

Ja se denna sjukvård, snart kan man väl få tid för läkarbesök på Buttricks.


Kommentarer
Postat av: Malin

HAhaha. Du blev gammal fort du.. vad var det en jobbarkompis till oss sa! Hm va det inte cykelverkstad! Ja du. Lova hade ju utslag och det var ju en vanlig barnsjukdom, 5 sjukan, vanlig och vanlig ingen man frågar har hört om den! Man kan ju börja undra om det e vanligt då. men använd handskar.. snyggt så!=)

2010-03-24 @ 11:24:22
URL: http://ingarudstjejen.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Tycker du ska köra på en kråsskjorta till de vita handskarna, så kan du leka att du är med i "Stolthet och Fördom"... :-)

Skämt åt sido, det är hemskt när det kliar så. Jag har fått med mig någon annans recept, undrar om det är vanligt?

2010-03-24 @ 16:25:32
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Linda

Hmm ja jag saknar ord jag..

2010-03-24 @ 17:15:00
URL: http://blogg.mustica.se/
Postat av: Anna

Har de kollat om de är skabb? exemen ser ut lite osm det skullekunan vara det.

2010-04-13 @ 17:25:14
Postat av: Sune...the girl

Sv till Anna: Japp det har dom kollat, är inte det.

2010-04-13 @ 17:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback