Klösträd

Jag har både hört och läst att tyska E-bay har jättebilliga klösträd för katter. Jag gick in och hittade ett exempel. Kunde inte fatta att det var så billigt. 1.00 euro, vad jag fattar det som så är det runt hundringen och frakten på denna är då 16.90 euro vilket då är omkring 169 kr. Du kan inte få ett klösträd billigare i Sverige med alla grejer som finns på den. Nu förstår jag kanske varför den är så billig.

Massa grejer på

 

Kruxet är ju att jag inte riktigt har så högt i tak här då

 

 

Jag har inte mätt upp till taket men skulle det nu funka så innebär det att katterna kommer att slå i taket varje gång dom kommer längst upp. Eller också kommer dom lägga sig däruppe, hånskratta åt mig för att jag inte kan få tag på dom. Ligga där och räcka ut tungan åt mig alternativt peka finger. Och tänk om helvetet välter och jag får hela skiten rätt i faster Sigrids handmålade tavla, det vore ju... underbart! Jag köper den banne mig!

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda

ha ha jag läser som en kratta ibland läste runt 100 euro och tänkte att nu har Sune tappat sansen när hon tror det är en hundringS

2010-03-31 @ 20:07:26
URL: http://blogg.mustica.se/
Postat av: Isabelle Krämer

Peka finger? Det var nåt nytt måste jag tillägga..det enda min katt gör, är att ligga och peta sig i sitt skabböra och sova hela dagarna..

han kan även glo surt på en.. men räcka finger..jag blir helt imponerad.. är det du Sune som lärt hon det?

2010-04-01 @ 00:24:14
Postat av: Jonna

Meeen då :( Kolla nu, om jag hade vetat vad 17 du heter så hade jag kunnat posta iväg ett åt dig ;) Eller ett kort åtminstonde :)



2010-04-01 @ 00:44:16
URL: http://daqueen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback