Klubbad säl

Två nätter i rad har jag iallafall tagit dom där klådastillande tabletterna. Sist var jag ju så klubbad att jag sov 2 gånger till på dagen men vet inte vad det var för fel på mig då. Både förra natten och inatt har jag sovit som en klubbad säl. Imorse vaknade jag första gången runt 8 och hade en full blåsa. Jag försökte halvhjärtat ta mig ur sängen men märkte att jag knappt kunde röra mig då ryggen hade låst sig så jag blev utmattad av det lilla och somnade om. Vaknade igen runt 10 och somnade om och sov en kvart till. Jag tog nästan sats för att kunna lägga mig tillrätta för att kunna kliva upp. Hade jag tagit lite mer sats så hade jag nog rullat ner på golvet i en hög och i fallet hade jag nog både slagit i tinningen på kanten av nattygsbordet, benet i min lilla pall som står vid elementet och mosat boken totalt som låg på golvet!

Det är små jävla tabletter. Dom är så små att man blir faschinerad över att så små grejer kan däcka en hel människa. Men det bästa är, jag kliar mig inte på nätterna, hur jag vet det? Jag ser inga spår någonstans (ska inte gå in närmare på detta). Så om jag bara låter det vara då jag är vaken (går automatiskt ibland) så kanske det kommer läka till jul eller nåt.

Ikväll kommer min dotter hit och vi ska äta chipslåda. Det var ett tag sen jag gjorde det så jag hoppas att jag minns hur man gör. Det var iallafall önskemålet från dottern. Hon ska även sova över. Hon får passa på nu medan jag har ett extrarum och en extrasäng för i Juni blir det soffan om hon vill sova över men jag behållen dörren till vardagsrummet så den som sover över kan få lite privatliv både från mig och katterna.

Vad händer hos er idag då?




Kommentarer
Postat av: Helén

Vad är chipslåda? nyfiken

2010-03-11 @ 15:23:49
URL: http://www.heponimas.wordpress.com
Postat av: Linda

Också jag nyfiken på vad en chipslåda är.



Du jag måste fråga vad får du för piller mot klådan och hur fan lyckades du med det. Jag har snackat med åskilliga sk läkare och ingen vill hjälpa mig?!



Kramar

2010-03-11 @ 15:44:42
URL: http://blogg.mustica.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback