Kylklampar

Läkaren jag träffade idag tipsade om att jag skulle kyla ner mina utslag. Nu ser ju jag direkt mig gå på ICA eller vart som helst med kylklampar under byxorna.

Jag kom på och fick lite smått panik att det snart är sommar. Då kan jag ju fan inte gå ute i shorts om jag ser ut så här! Folk kommer ju kasta sig handlöst åt sidorna när jag kommer för att dom tror att har spetälska. Eller också drar jag nytta av det. Ställer mig i en lång kö nånstans, hostar till, personen framför mig tittar  bakåt och jag pekar nedåt låren till och sen blev kön helt plöstligt väldigt mycket kortare. Helst ska ju kassörskan säga att jag får varorna gratis bara jag försvinner därifrån.

IKEA får det bli då helt enkelt eller Ullared? Där kommer jag med en kundvagn med innehåll värda 6000 spänn och jag får det gratis bara jag springer fort som attan därifrån och aldrig mer får komma tillbaka. Kanon ju.

Sen en annan sak. Jag är ju singel. Jag vill ju inte ha nån när jag ser ut så här eller hur? Hur skulle ni reagera om tjejen/killen klär av sig och ser ut som en livs levande prickekorv? Skulle ni ursäkta er och säga att ni hade glömt att ni skulle ut med grannens hund alternativt putsa fönster hemma fast klockan är mycket och solen gått ner för länge sen?

Näe jag måste bara få bort detta innan sommaren kommer helt enkelt. Hur mysigt är det när det blir klibbigt när man ligger ihop? "Ursäkta mig men kan du flytta på dig? Jag måste ta rivjärnet och riva lite, dä ä ju så gött!"

Kylklampar får det bli.


Kommentarer
Postat av: Malin

Håller tummarna för att kylklamparna gör succé, fast bär du dem under brallorna när du besöker affären kan du tänkas få the evil eye av någon i personalen. Alternativt att någon väktare hakar på dig när du passerar kassan. Och det vill vi ju inte.

2010-03-24 @ 18:55:58
URL: http://dahlian.blogg.se/
Postat av: Linda

Kommer bli bra skall du se. Men du bilden då???



Kika nu in till mig och ge dig i lag med att svara på frågor jag vill att du svarar på :)



Kram vännen

2010-03-24 @ 20:33:32
URL: http://blogg.mustica.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback