NU kommer träningsvärken

Som ni vet så spelade jag Wii igår. Jag vaknade imorse och hade ingen träningsvärk överhuvudtaget och blev lite besviken.

Sen i eftermiddags började det ömma lite i armarna och nu, NU mina vänner har jag ont i hela kroppen typ. Släpper jag en fis så lär jag få ont i båda skinkorna . AbsolutJohan har erfarenhet av träning OCH träningsvärk och kläckte ur sig att man får den värsta träningsvärken 48 timmar efter. Jamen du Johan, ät bajs!

Det innebär alltså att vid den här tiden imorgon lär ni inte se mig varken här, på Facebook, på De blindas förenings hemsida där jag letar nån dejt, på sajten Fat and single och förstås på Viktklubb.se. Jag kommer inte få upp armarna till tangentbordet. Att torka sig i arslet kommer vara en omöjlighet så antingen ska jag sluta att äta redan nu och inte äta förrän träningsvärken är över eller också får jag helt enkelt fråga grannen om hjälp.

Ska bli intressant och se vilket av det det blir.



Kommentarer
Postat av: Isabelle Krämer

Har aldrig hänt förr att jag skrattat så tårarna rinner, men detta var det bästa på länge haha, keep going. Din blogg är den bästa.

2010-03-28 @ 13:33:22
Postat av: Sune...the girl

Sv till Isabelle: Men åååh kul att jag då fick vara först med det då :) Tack tack det värmer att du tycker om min blogg :D. Ta hand om dig.

2010-03-28 @ 13:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback