Rösten från förr

Igår kväll/inatt har jag pratat med en vän från förr. Vi hade mycket kontakt för ca 6-8 år sen men sen upphörde det av någon anledning. För ett tag sen fick jag av en slump se henne som vän på Babiantuttars facebook. Jag blev jättechockad och fick då veta att denna vän från förr hade en blogg. Jag tog mod till mig och skrev en kommentar och frågade om hon kom ihåg mig och det gjorde hon till min glädje, det hade ju trots allt gått några år så man vet ju aldrig.

Vi har varann på Facebook och MSN och ikväll ringde hon...ja flera gånger för hennes äldste pojk vaknade några gånger så vi var tvungna att lägga på. Den rösten kände man väl igen eftersom det blivit många timmar just i telefon förr. Hon har bott utomlands i flera år och jag som kollat runt lite efter henne i några år förstår nu att jag aldrig hade hittat henne i Sverige för hon har nu flyttat till Åland från Madeira med sin man och sina två små söta pojkar och lär nog aldrig flytta tillbaka till Sverige igen för Åland är så mycket bättre i mycket. Främst är det en mer trygghet för pojkarna då brottslighet knappt existerar där.

Det var jättekul att prata med dig Utlandsmamman, din röst lär man nog aldrig glömma ;) (Jag vet att jag inte brukar sätta dit en smilegubbe men gör det denna gång).

Alltid kul att hitta gamla vänner som var betydelsefulla och som man var bra vän med, även om det aldrig kommer bli samma sak som förr så är det sjukt kul att ha dig i mitt liv igen, iallafall på nätet.




Kommentarer
Postat av: Utlandsmamman

Det var jättekul att prata med dig! Önskar bara jag hade kommit på den briljanta idén lite tidigare på kvällen, så vi kunnat prata ostört utan gnälliga barn som blandar sig i.

Precis när jag skulle börja äta mina mackor kom maken hem oxå, full som en kastrull haha. Men det är han väl värd med tanke på att det är ca 6 månader sedan sist han var ute.

Jag somnade alltså vid 3 ( maken skulle ju berätta allt kul du vet ) och vaknade kl 5 av hungrig Leo. Så jag är aningens trött nu kan man väl säga....



Kram kram kram

2010-03-06 @ 08:43:02
URL: http://utlandsmamman.blogg.se/
Postat av: Nina

Buhuu, en trekant på msn hade varit skoj. Vi fick en "kaoskväll" med en trött liten som vägrade medicin och allt. Och när allt var fixat somnade jag i soffan. :-)

2010-03-06 @ 09:52:29
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback