Svar nästa vecka

Med papper upp till öronen träffade jag då en "sockärring", fast det var lite fel benämning på en kille som var yngre än jag.

Han tittade inte på pappren där och då utan det skulle han göra och ha en vecka på sig och kommer då antingen skicka brev eller ringa mig för att ge mig klara besked. Jag hade tom min burk med tabletter för min magsjukdom med mig i fickan för att få ytterligare ett bevis på att allt inte står rätt till med mig. Vi får se helt enkelt hur det artar sig men han är nog den trevligaste och sympatiska "sockärring" jag stött på. Men systemet är som det är och hur mycket pengar han än vill ge mig så är det inte hans beslut...tyvärr.

Med detta upphörde också samarbetet mellan mig och min handledare på AF då jag nu slussas vidare till någon annan då jag bara har några enstaka veckor kvar av mina A-kassedagar.

Tack för att ni höll tummarna och fortsätt gärna med det till i mitten av nästa vecka.


Kommentarer
Postat av: Nina

Fortsätter hålla tummarna! Hoppas, hoppas!



Jag tjänar mer på att ha kvar jobbet i så fall. Som det ser ut NU, men jag har ju inga garantier.. En akassa är ju ganska bra att ha "att falla tillbaka på", om man säger så.

Jag ska gå och prata med jobbcoachen imorgon. Löser det sig inte blir jag galen och sjukskriver mig för evigt pga "ekonomisk stress". Får för övrigt ut mer på att bli sjuk än akassan. Skitsystem!

2010-03-10 @ 19:54:20
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Nina

Eftersom det är "spartider" kan jag inte gå upp i tid hur mycket som helst, tyvärr. Fick fler timmar idag då rektor är snäll (de vill ha kvar mig och är skraja för vad som händer när de 75 dagarna, då man får stämpla upp till heltid, försvinner). Mer tror jag inte jag kan tigga fram..



Har foten inne för sommarjobb (hm, maj-augusti?) och bra chanser att få långtidsvikariat året ut.



Och här kommer det trista- jag är INTE sv2-lärare. Dvs jag kan inte få fast jobb hur bra jag än är. Och plugga vidare till det går inte, kan inte ta mer lån och kan inte plugga utan en inkomst.



Hello moment 22.

2010-03-10 @ 20:16:33
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Nina

kickar oss till 2010-talet Kom på att vi har msn. Hahaha!

2010-03-10 @ 20:21:13
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Linda

Håller alla fingrar och tår att det går vägen.

Och mycket hänger på din "sockärring". Det är handläggaren som ger rekommendationer och nämnde brukar ofta följa dem. Så det är bara skitsnack när dem säger inget kunna göra.



Jag hoppas verkligen allt löser sig till det bästa..

2010-03-10 @ 22:33:50
URL: http://blogg.mustica.se/
Postat av: Nike

Håller tummarna allt vad jag kan. Himla bra att du tog itu med det nu,innan dina akassedagar tar slut. Se nu till och kom iväg till en läkare också, så du kommer i form på alla plan! Heja Sune!

Och heja Nina också.

2010-03-11 @ 00:23:22
URL: http://Frkf.se
Postat av: Helén

Detta system är inte klokt som är i detta land! Detta här är ett ämne som jag brinner för då jag har varit ensamstående, arbetslös mamma till 3 barn... Kan gå igång på det! morr



Hoppas allt löser sig till det bästa för dig - jag håller oxå tummar o tår!



Kram

2010-03-11 @ 06:33:42
URL: http://www.heponimas.wordpress.com
Postat av: annika

Haha, jag läser Sock-kärring varje gång:))



Men jag håller också tummar och tår för dig!

2010-03-11 @ 09:37:56
URL: http://www.lillamymajan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback