Träningsvärken är väck!

Inatt när jag skulle lägga ifrån mig boken hade jag så ont och att gå upp och släcka lampan var som att bestiga Mount Everest eller åtminstone gå upp en våning och då skulle jag bara ta mig ur sängen liksom. Jag tog sats och höll på att trilla ur sängen för att farten var så hög. Hade jag tagit mer sats så hade jag suttit som ett frimärke på elementet.

När jag vaknade var träningsvärken totalt borta. Hur kommer det sig? Musklerna vilade ju inatt när jag sov. Helt otroligt men jag kommer nog inte spela Wii på ett tag nu. Det kommer sluta med att jag kommer gå som om jag blivit tagen av en lyktstolpe.

Idag är det Måndag och det innebär.... ingenting planerat idag heller. Kanske ska försöka mig på att gå ut en sväng eller bara gå ut med soporna. Det får jag se.

Vad ska ni göra idag?


Kommentarer
Postat av: Saija

Så skönt att du slipper värken nu! Jag skulle behöva lite träningsvärk, för det skulle ju betyda att jag GJORT något nyttigt och inte bara suttit framför datorn. Men hur kul är det att motionera?? Bläää



Idag snöar det - bra - då slipper jag cykla till jobbet! Haha... Allt för att slippa!



Fast idag är jag "ledig". Ledig för mig innebär ju hemsidesjobb, men jag kan iallafall fortsätta sitta här vid datorn. :)



Ha en bra dag och halka inte på väg ut med soporna! OM du nu går ut med dem idag! :)

2010-03-29 @ 11:58:04
URL: http://saija.se
Postat av: Frogprincess

Då gör det där spelet nytta iallafall.

Men vad skönt att du slipper träningsvärken redan.

2010-03-29 @ 12:24:52
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Isabelle Krämer

Träningsvärken försvunnen?Kan detta bero på att du tränat upp dig ordentligt så dina muskler vant sig säg? Det hände nämligen mig, hade så ont i kroppen efter wii-bowling så jag knappt kunde lyfta skeden när man skulle äta vafan. Haha Susanne eller är det kanske för att du tränar upp dig när du ska ta dig upp i sängen och hamnar som ett frimärke på elementet hahahaha :) Åter tack för en bra underhållning haha :)Idag ska man inte göra någonting utöver det vanliga..dvs. Dricka kaffe

2010-03-29 @ 17:50:08
Postat av: Sune...the girl

Sv till Isabelle: Tränat upp mig?? Jag har ju inte rört ett finger sen i fredags typ s. Måste vara frimärket i elementet då s.

2010-03-29 @ 17:54:52
Postat av: Hillevi

Du vet, bästa boten för träningsvärk är - att träna... ;-)Fast jag kör nog hellre på ditt sätt, vila sig i form... pekar på din tidigare kommentar till Isabelle

2010-03-29 @ 19:54:18
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback