Vadå otränad?

Jag har ju varit arbetslös sen december -08 och då har jag haft praktik i 16 veckor förra året. Ni som läste min blogg då vet vad jag fick göra.

Jag slutade i september med det och sen dess har jag typ använt mina fingrar till att knappa på tangentbordet, ja iallafall mycket av det. Jag har aldrig hängt på gym och såna fitnessgrejer. Jag har gått och cyklat väldigt mycket men nu när jag inte har nån cykel längre och har två fötter som gör ont bara jag tittar på dom så blir det inte så mycket motion.

På fredag eftermiddag ska jag iallafall använda min vänsterarm, ja jag kommer säkerligen använda hela min kropp för det gör man när man spelar tennis och bowling. Bowling har jag tävlat i så jag vet.

Jag ska väcka upp muskler som näst intill har vart döda sen, ja sen sist dom användes helt enkelt. Jag ska nämligen göra nåt som jag länge velat men aldrig har gjort. Jag ska spela WII! Jajjemensan. En fd jobbarkompis skrev på FB att hon har köpt WII och jag var där direkt och ville komma dit. Så på fredag alltså, släng dig i väggen Johan med din träningsvärk efter dina 9 km på crosstrainern, benträning i en timme, jag kommer ligga DÖD nästa lördag.

Det enda jag har kvar efter all mitt idrottande är mina starka fotbollslår och mina armar (jag vann i armbrytning över släkten redan som liten knatte) men det finns muskler som har legat vilande LÄNGE!

Men det ska bli kul, förbannat kul att spela WII.

Imorgon kommer jag däremot att mest sitta på golvet och bygga med klossar, läsa samma bok 511 gånger och skratta. Japp jag ska ÄNTLIGEN få ha lilla Josefine (1 år och 9 månader) och hon ska vara hos mig till söndag eftermiddag då hennes föräldrar ville få sova ut. Det ska bli rackarns kul som min morfar skulle ha sagt. Hon är en rolig och charmig liten dam. Skulle dom renovera efter mig då jag flyttar så hade jag banne mig köpt hem fingerfärg så vi kunde måla på väggarna här för det är också rackarns kul.

Japp jag ska ta massa kort och jag ska filma henne och oss. Ska fråga Josefines mamma om jag får låna deras kamera så det blir lite bättre kort och videos.

Adios!


Kommentarer
Postat av: absolutjohan

Hepp. Våran Wii står oanvänd nu sen AnnaPanna köpte gymkort. Du får väl flirta till dig ett bra pris av henne ;)

2010-03-20 @ 11:30:37
URL: http://absolutjohan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback