Visst är det typiskt?

Alla har ju en låda eller ett skåp där man lägger allt möjigt bråte. Jag har så i ungefär alla! Visst ser man papper man inte behöver just då men när man ska ha dom så är dom totalt puts väck! Jag har letat i alla lådor men någonstans ligger just dom här viktiga pappren nånstans och hånskrattar åt mig. Jag måste ha dom på onsdag. På onsdag är en viktig dag, inte för att jag tror att det kommer att gå vägen trots att jag har min handledare från AF med mig men ändå.

Pappren måste fram, nån sierska som kan se i sin spåkula vart mina viktiga papper finns någonstans? Om jag letar i denna låda, bränns det? Iskallt? Totalt dött? Ska nog skaffa mig en "viktiga-pappershund" som spårar upp alla papper som är viktiga. Ja jag vet att jag ska lägga viktiga papper på ett ställe men då man fick posten la man dom på ett ställe och tänkte att jag tar reda på det där sen, det där SEN infinner sig aldrig så blir det liggande på ett ställe iallafall, men VAR?!


Kommentarer
Postat av: designtopia

sant så sant :)

2010-03-08 @ 13:16:57
URL: http://designtopia.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Ajajdå, inte bra. Håller tummarna för att de dyker upp snart. Ibland hjälper de att sluta leta en stund och göra/tänka på något annat? Har hört att man ska lägga en nål och en sax i ett fönster så dyker det man letar efter fram.

2010-03-08 @ 13:35:29
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja det där känner jag väl igen. "Jag lägger det där så länge" Eller man lägger saker på piffiga ställen. Som sen visar sig vara så piffiga att man glömmer av dem.

Hoppas du hittar dina papper snart Kram

2010-03-08 @ 14:24:54
URL: http://blogg.mustica.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback