Bilförsäkring på Insplanet

Har du ibland problem med att veta vilken bilförsäkring ni ska ta när ni köpt en bil? Du vet väl om att det finns en sida på nätet där dom jämför priser med olika försäkringsbolag? Då slipper du att leta efter det billigaste priset för din försäkring. Bra va?

Eftersom jag ingen bil har så har jag liksom inte varit den som har behövt leta bilförsäkringar men jag fick detta tipset av någon som känner någon som känner någon ni vet. Det heter Insplanet. Och nu har jag för nyfikenhetens skull faktiskt varit där och det verkar ju vara en riktig kanonsida faktiskt. Så är ni i startgroparna till att skaffa bil och kliar er lite i huvudet för att ni inte riktigt vet vart ni ska skaffa försäkringen så tycker jag gott ni kan gå in där och kolla och jämföra. Ni klickar i modell på bilen och lite annat så tar dom fram det billigaste alternativet åt dig. Låter väl kanon? Bra så gå då in på Bilförsäkring på Insplanet och gör slag i saken!

Tycker ni sedan som jag att sidan är kanon så tipsa gärna era vänner om detta också. Varför betala mer när man inte behöver? Bra onödigt eller hur? Precis!






Kommentarer
Postat av: Peter

Jag skulle även vilja tipsa om siten <a href="http://www.bilforsakringen.se">Bilförsäkringen.se </a>. Den tjänsten funkade riktigt snabbt och smidigt för att jämföra bilförsäkringar!

2010-08-04 @ 18:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback