En hundring kvar

Mellan onsdag-fredag förra veckan tappade jag mitt högkostnadskort någonstans och naturligtvis vet jag inte vart.

Igår fick jag ett nytt och dom stämplade alla gånger jag varit på Hudmottagningen och vårdcentralen men sen har jag ju varit i Skövde på sjukhuset där för min snarkmask och jag ska inte tillbaka dit förrän den 25e och då innebär det alltså att jag skulle vara tvungen att betala varje gång jag är på hudmottagningen fram tills dess och det hade jag ingen lust med så jag lånade Ewas bil för att ta mig till Skövde för att få "snarkmottagningen" att stämpla där också. Jag trodde att jag nu skulle få frikort denna gång men det sket sig! Första gången jag var på "snarkmottagningen" tog dom inte kort för dom skulle flytta så kortläsaren var urkopplad så dom skulle skicka en faktura som tyvärr inte kommit.

Så jag har alltså en sketen hundralapp kvar tills jag får frikort och det får jag på fredag då eftersom jag då ska till hudmottagningen igen.

Resan från Ewa började ju inte så bra. I stort sett precis när jag hade låst upp dörren och öppnat den. Då gick larmet igång. Jag som bara ägt en bil i hela mitt liv som dessutom kom ut på marknaden innan nån ens kunde stava till billarm fick lite smått panik när jag inte visste hur man fick skiten att sluta. Folk vände sig om och jag tänkte leka Mr Bean lite och visa upp att jag minsann hade bilnyckel. Det slutade men då började båda blinkerserna (nytt ord?) att blinka och jag rev fram instruktionsboken för att se om det stod där efter att jag tryckt på alla knappar som fanns i bilen i stort sett. (Jaaa jag har körkort). Efter ett tag slutade även det.

Jag åkte och tankade, jag hade hunnit 200 meter, då började skiten att blinka på samma sätt som förut och folket bakom mig blev nog väldigt förvirrade men jag avvek in på en gata och ringde en signal till Ewa eftersom jag inga pengar har på kortet. Hon ringde inte upp, jag ringde en signal igen och väntade. Tog fram instruktionsboken och såg då den röda triangeln blinka och tryckte där. DÅ slutade det, jag hade tryckt på knappen 2 gånger innan men det hände inget. Antagligen hade jag inte tryckt tillräckligt hårt innan.

Efter en kvart ringer Ewa upp efter att jag hade smsat i ren panik att hon skulle ringa upp men då var jag ju på väg.

Ja det ska ju aldrig gå felfritt för mig när jag ska iväg på nåt. I ett annat inlägg en annan dag ska jag berätta vilken otur jag har med bilar, spelar ingen roll om det är min egen eller en lånad bil. Det händer liksom bara mig!

Jaja här är ett kort på mig när jag kör bil.



 

Nu ser jag också hur snott bilbältet är, aja baja mig.

 

 


Kommentarer
Postat av: Bajsmalins Oseriösa

TACK!!! <3

2010-05-12 @ 17:00:52
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Karin

Det blir ju i alla fall väldigt bra bloggmaterial, när det inte riktigt går som det ska... ;D

2010-05-12 @ 20:42:58
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback