Lite av varje

När jag varit på sjukhusen så har det alltid legat ett julnummer av någon veckotidning, undrar om dom slutade att prenumerera på dom tidningarna runt jul. Idag när jag låg i kalibadet så såg jag vad jag trodde en ny tidning. Det var iallafall inget julnummer men däremot från den 3 Juli 2007. Jättekul att läsa saker som hände för 3 år sen tycker jag, verkligen.

Efter sjukhuset cyklade jag till Granngården för att kolla vad det kostar med riktigt kattfoder och inte sånt skit som finns på Ica eller någon liknande affär, det är alldeles för mycket salt,socker och fett i sån mat. Inget undra på att folk köper sån skräpmat kan jag säga. 10kg Royal Canin kostar 669kr..what?? Jag har två katter liksom, det skulle bli nudlar utan något till om jag skulle köpa nåt sånt.

Efter det åkte jag till Karlsson och köpte några dukar till vardagsrummet, en badrumshylla och lite annat. Jag cyklade alltså runt hela stan kan man säga. Det var skönt.

Nu ikväll gick jag, Ewa och hennes lille son till hamnen, han är inte så glad över att komma hemifrån men när han fick en glass blev han lite gladare. Ewas exman äger ett fik och mackor med massor goja på och i slängs om ingen äter upp det. Ewas äldste son åkte motorcykel med pappa och när Ewa kom hem hade pojken fått med sig massa mackor med sig hem till mamma. Ewa meddelade Sune att Sune gärna får hämta några mackor. Jo men visst. 5 mackor fick jag. En med räkfyllning, en med tonfisk, en annan med köttbullar på och ytterligare två med diverse goja i. Jesus jag har mackor hela helgen kan jag säga. Men gott gott!

Bäst att ta en Samarin innan läggdags annars har jag halsbrännan från helvetet igen.


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Men de har väl märkesfoder på Ica också?

Jag brukar köpa antingen Purina eller Bilanx när jag ska fjäska för mina pälsbollar. Annars så brukar det duga med Mjau...

2010-05-27 @ 00:24:34
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Frogprincess

Oj, det visste jag inte. Jag förlitade mig på att det var svenskt och inte importerat. Att det liksom inte var någon fara då... Där ser man. Lär sig något nytt varje dag (eller natt kanske jag skulle skriva nu... )

2010-05-27 @ 00:41:03
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Anna

Frogprincess :Purina eller Bilanx är inte märkesfoder.



Royal Canin är dyrt, men då det innehåller mer näing behöver de inte äta lika mycket av det så det räcker länge.Dessutom tror jag du kan hitta det billigar på andra ställen, tror jag betalar runt 500 och då räcker det ju i tre månader för två katter. Plus att de går mindre på lådan och det luktar bättre!

2010-05-27 @ 21:21:02
Postat av: Sune...the girl

Sv till Anna: Näe det är sant men man ska ha dom pengarna också men är du singel så kan vi gifta oss haha skoja.

2010-05-27 @ 23:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback