Ska aldrig flytta mer

Nu är allt flyttat men det var verkligen ingen dans på rosor. Alla möbler tog dom/oss 1 tim och 20 minuter. Själv har jag nog lagt ner ca 36 timmar sammanlagt den här veckan med att packa, packa upp, bära skiten, upp och ner för trappor och nu är jag slut som människa. Min rygg gör sjukt ont och imorgon ska jag städa lägenheten själv. Jippie! Tack och lov har jag tagit det grövsta som ugnen, under badkaret och bakom spisen men det ska ju vara tip top också liksom.

Men jag trivs redan och Nogger ligger och sover i min säng. Mitt sovrum har dom inte fått vara i på flera veckor. Jag har datorn i mitt sovrum och mitt vardagsrum är väldigt rymligt, jo här kommer jag att trivas som fisken i vattnet. Imorgon ska jag städa alltså, jag har fått cider av grannen så det kan ju bli riktigt kul att städa.

Nu är jag helt slut så nu går jag till sängs. Förresten, är det nån som är haj på nätverk? Jag har fått mitt bredband inkopplat och det står att det lokala nätverket är anslutet men ändå kommer jag inte in på en enda sida. Skumt eller hur? Nu surfar jag på den lånade dongeln men måste ju fixa mitt bredband men att ringa support som kostar 19.20kr/min är ju rena rånet så dit kan jag ju inte ringa.

Jag återkommer imorgon med mer rapport nu vill jag bara sova. Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Doris

Grattis till att vara flytt !

Önskar dig en skön Pingsthelg, sköt om dig !

Kramar, Doris

2010-05-22 @ 02:49:37
URL: http://blogg.passagen.se/doje/
Postat av: Ka

Jag har emellanåt med fått att jag är uppkopplad fast jag inte är det,ville bara säga det :P. Hjälp? Nä det har jag ingen. Kul med flytten och ja vad härligt med sppisen klar. Kök tar ju sååååån tid. Ha det gott med cidern:)

2010-05-22 @ 18:32:31
URL: http://www.hanky.se/excessive
Postat av: Frogprincess

Det var en svindyr support!!!

Hoppas att det löser sig och du hittar någon som kan hjälpa dig. Tyvärr vet inte jag mycket om sådana här saker...

Nä... flytta är väl inte det roligaste man kan göra ur bärande och städsynpunkt. Annars så är det väl kul att förnya sig om det inte vore för de bitarna...

2010-05-24 @ 11:42:53
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback