Sommar!

Jag vaknade kl 7 imorse och jag gick upp direkt. Gjorde mig i ordning och gick upp med en låda till lägenheten. Där luktar det ljuvligt efter att jag hade hängt upp tvätten igår. Det var fortfarande lite fuktigt.
Jag gick upp igen och fortsatte att packa lite sen vid 11 ville Ewa att vi skulle till stan en sväng och eftersom vi båda bor nära centrum tog vi en promenad dit. Det var superduperasvarmt ute. Vi satte oss ute på en servering och Ewa bjöd på ett fik. Vi satt i skuggan så det var härligt. Sen fick jag följa med till Lindex för att hon skulle ha tag på en bikini. Det slutade i en överdel för henne och många skratt åt alla fula "mormorstrosor". Det finns väl inget fulare än trosor som man kan dra upp till armhålorna typ eller? Jag blir iallafall avtänd på såna underkläder.

Systemet nästa för Ewa och jag hängde bara på, jag stoppade ner burkarna i påsarna, det är mitt kall i livet. Sen följde Ewa med mig för att hjälpa mig med en låda till nya lägenheten så jag sparade in en runda. Tack för det liksom.

Imorgon stängs mitt internet av och "dongeln" jag har funkar inte riktigt som det ska. Jag testade det och det funkade typ bara på min blogg och inga andra sidor. Vill kanske inte sitta och bara råglo på min blogg, så trist har jag inte. Imorgon kommer också min kära dotter och vill ha hjälp med en uppgift till skolan. Det är ju perfekt att internet inte funkar då för annars vet jag hur det blir. Då sitter hon framför Facebook och Msn  och får iallafall ingenting gjort.

Vad har ni för väder?


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Vad har du för dongel?

Sv. Det jag tycker är extra intressant är att svenska medier tiger ihjäl det, som att de har en uppgörelse (som med Viktoria)? Ska testa att skriva ut hela namnet (tack för tipset)...

2010-05-19 @ 19:07:23
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Sv. Synd, har du provat att ta ut kortet? Bara för att jag tyckte den var så kul när då.

2010-05-19 @ 19:24:28
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback