Stackars mattes <3

När jag kom och hämtade Nogger på Djurkliniken så tittade hon bara lite slött på mig och vinglade av och an i buren. På vägen hem kände jag att hon kissade i buren. Mycket riktigt, hela buren och hela hon var dyblöt av kiss.
När vi kom hem mötte Iza oss i dörren men kände inte igen Nogger och inte doften heller (det luktade desinfektionsmedel också), hon vände på klacken och sprang in under sängen.

Jag tog Nogger direkt till duschen för att få bort det värsta men är inte så lätt när man inte får röra magen, det fick bli som det blev. Jag hade tagit fram en filt och lagt på golvet i vardagsrummet, dragit ner alla persienner eftersom det kan bli en viss ljuskänslighet men där skulle hon ju inte ligga, hon stapplade iväg till köket och många vurpor på vägen. Väl framme vid vattenskålen välte hon lagom och välde ut hela skålen, blött igen alltså. Hon gick vidare till sängen och försökte att hoppa upp själv vilket resulterade i att hon blev hängandes i klorna så jag fick hjälpa henne. Hon kunde inte lägga sig riktigt till rätta för såret tog emot. Hela magen är bar och puppisarna syns. Det kommer kort på det senare men vill inte störa nu för just nu har hon lagt sig under täcket och sover eller förbannar mig för att jag varit så elak idag.

Iza har ännu inte kommit fram. Får se när hon kan tänkas göra det.






Kommentarer
Postat av: Hillevi

Åh, lillsnutta, ett mattehjärta blöder när man hör sån´t. De är ju ynkliga och ömkliga när de varit sövda. Men skönt för henne snart (för att inte tala om resten av familjen!).

2010-05-31 @ 19:55:12
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/
Postat av: Frogprincess

En liknande behandling väntar Pucko på måndag... .

2010-06-01 @ 16:34:44
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback