Big Brother tillbaka till Sverige

Jaha när man trodde att alla knäppa såpor hade förvunnit så kommer det snart tillbaka igen. Big Brother har köpts av TV4 och ska köras i TV4 +. Om man skulle ta och söka? Jag hade säkert sökt om det hade vart flator och bögar i huset. Jösses vad kul man skulle ha. Jag har nog sett varenda säsong och känner att det kanske är li avslaget numera så varför inte köra ett nytt koncept? Då kanske folk skulle få en annan uppfattning om oss HBT-folk, antingen till det sämre eller till det bättre. Nåt som inte skulle behövas i huset då är p-piller, ingen risk att nån blir på smällen, istället skulle det finnas mer kondomer och slicklappar! Big Brother gay skulle det heta. Underbart!

Många säger att dom inte kommer glo på det men jag tror nog att flera kommer sitta klistrade hemma i sofforna men aldrig erkänna att dom ser det.

Jag skrev ut på Facebook att jag skulle söka och jag fick redan efter nån minut kommentarer om att dom skulle se det om jag sökte, så vem vet!



Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Det var bäst första året då det var blandade åldrar. Sen blev folket bara yngre och yngre och det fokuserades på festandet.

Inte kul, men jag kan gott säga att jag har inte som mål att titta, men något avsnitt lär det väl bli... kanske.

2010-10-27 @ 17:13:52
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Plutten

Där håller jag fan med dej! Vilken hajpat bra idé alltså! Jag har aldrig gillat Big Brother, men kommer LÄTT kolla om du är med Sunis :)

2010-10-27 @ 19:29:55
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback