En underbar syn!



För folk som tar narkotika måste denna syn blöda i hjärtat men för oss som aldrig tagit droger, kännt någon som dött med narkotika som inblandning är detta en underbar syn. Marijuana för 340 miljoner DOLLAR brinner i bakgrunden med säkerhetsstyrkan i förgrunden. Tänk om man kunde göra så här med allt knark i världen, det skulle vara som hela livets julaftnar på en och samma gång! Jag är så förbannat glad över att jag aldrig varit så nyfiken och dum att jag fallit i knarkfällan trots att många av mina vänner på 80-talet höll på med det. Jag är även glad över att min dotter aldrig valt att gå den vägen.


 


Kommentarer
Postat av: absolutjohan

Leta på youtube efter klippet med brandmannen som blir hög som ett hus när de bränner gräs..haha

2010-10-21 @ 19:17:45
URL: http://absolutjohan.se
Postat av: Plutten

Jag har själv vart där. I träsket. Både droger och alkohol. Men jag räddades innan jag stupade totalt... Jag har tur som idag har ett underbart liv, som inte dricker eller tar droger. Som står på fötter igen! Jag håller med dej...BRÄNN ALLA DROGER! NU!!!!



Lägg till mej med detsamma på fejjan, Ronja Holgersson heter jag:) Lägg till mej nu nu nu;)



2010-10-21 @ 19:58:31
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker att dom borde satsa sina pengar på att bekämpa tyngre droger istället för Marijuana som är mindre farligt än både alkohol och tobak

2010-10-21 @ 20:00:04
Postat av: liindblaads

Ville bara önska dig en härlig kväll i regnet :)

hoppas din dag har vatt bra med :)

kram

2010-10-21 @ 20:33:57
URL: http://liindblaads.se
Postat av: hw

fin blogg =)

2010-10-21 @ 23:30:14
URL: http://skellefteflickan.blogg.se/
Postat av: Erik

håller med den anonyma 2 steg upp... Marijuana är ju fan inte ett dugg farligt. Då är det ju bättre att narkotikaklassa alkohol och tobak....

Alkoholen är inblandad i betydligt fler våldsbrott än vad gräs är. Röker du gräs eller hasch så är du inte kapabel att begå några brott. Du vill bara ligga på soffan och lyssna på musik. Alkoholen däremot har en tendens att orsaka Vääääldigt mkt misshandel

2010-10-21 @ 23:49:48
URL: http://www.facebook.com/Ohman87
Postat av: Wiilow [foto tankar känslor]

Hej Vännen!



Nu ska jag börja om och verkligen bli bra att svara på dina och andras kommentarer samt skriva kommentarer till dig. En nystart från min sida då jag varit riktigt kass på att skriva.



Kram

2010-10-22 @ 02:15:48
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Per

Ang. din kommentar om marijuana-bålet...

Det hade nog varit bra för dig att bli lite mer insatt i det senaste århundradets drogpolitik. Utan ståndpunkt lägger Aftonbladet upp detta klipp och för den blinde går "kriget" mot narkotika i Amerika framåt. Läget är dock mycket annorlunda, då man tvingar Sydamerikanska bönder, genom NAFTA och fria marknader, att exportera förädlade versioner av tusen år gamla grödor över gränsen till USA. Allt i den amerikanska regeringens goda minne. Det finns nämligen väldigt mycket pengar i att föra ett evigt krig mot narkotika, eftersom det aldrig kommer att kunna vinnas. Att dessutom hålla den gamla lagordningen gällande Cannabis vid liv, utökar såklart omsättningen på kriget och vinsten för de inblandade. I relation till detta är det ett stort tryck från läkemedels-lobbyn att inte avkriminalisera Cannabis, eftersom det är en av de minst farliga behandlingsmedicinerna (cancer, HIV, ätstörningar... tom åksjuka) som vetenskapen någonsin stött på.

Som tur är stöttar nästan hälften av USAs befolkning en avkriminalisering. Förändring börjar inifrån, och EU kommer hänga på.

Utbilda dig själv - Viktigt!

Peace!

2010-10-24 @ 13:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback