Imorrn blir det av!

Himla jävla tur att jag får besök som gör att jag får tummen ur och rensar lite här hemma. 4 kassar fulla med tomflaskor (pet) och saftflaskor, tomma torrfoderförpackningar låg under diskbänken, man kan tro att jag har ett jätteutrymme därunder men no no, har man 1 meter högt så går det in en hel elefant eller nåt.

Imorgon kommer Micke the man, mannen med datafingrar, mannen som ska ta bort allt som finns i fasters gamla dator (formatera och ta bort operativsystemet) sen kan tex Sten-Sture 8 års pappa fixa nytt och ge den till Sten-Sture som han kan ha på sitt rum och surfa runt på alla porrsidor han bara hittar!

Han ska också försöka få igång min skrivare med scanner och kopiator, lycka till säger jag då! Nu ska jag ta fram min rutiga kjol och randiga blus för att vara fin imorgon, vaxa rygg och bröst får jag inte heller glömma.

Så ser min lördag ut, hur är din?


Kommentarer
Postat av: Karin

Jag har idag insett att min scanner snart ska förpassas till de sälla jaktmarkerna.

Den får väl stå kvar tills jag har råd attt köpa en ny, för den klarar att kopiera text, men bilder funkar då inte alls längre...

De blir randiga som om det vore en persiennn framför. :D

Tur att jag kunde fota mina foton med kameran till bloggen istället. :D

Det gick riktigt bra. ( För originalen var lite bleka och suddiga, så de hade nog inte kunnat bli mycket bättre i en fungerande scanner heller. )

2010-10-16 @ 22:26:04
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback