Mark Zuckerberg



Jag går sällan på bio, sist jag var på bio var nog förra året då "Snabba cash" kom ut. Jag hade vunnit biobiljetter och tog med mig Carro, filmen var visserligen skit men det var ändå mysigt att gå på bio.

Nu har det kommit ut en film som jag känner att jag nog vill se på bio. "The social network". Dels för att det är om Facebook, som är mitt andra hem typ sen är det även regissören som får mig att vilja gå. Det är nämligen David Fincher, killen som just nu håller på att spela in den amerikanska versionen av "Män som hatar kvinnor".

Jag tror faktiskt att "The social network" kommer bli årets film just för att det är så himla många som har Facebook.

Han som det handlar om är Facebookgrundaren Mark Zuckerberg, världens fattigaste miljadär kallas han, varför? För att han inte äger ett megahus för flera miljoner, han hyr ett hus som han hittade på en sajt liknande vårt Blocket, han kör inget lyxåk utan en svart Acura TSX efter att ha bett en polare föreslå en bil som inte stack i ögonen på nån. Han gillar inte att göra av med pengar helt enkelt. Jag tycker det låter rätt humant och vettigt faktiskt, så länge han inte blir för snål.




Kommentarer
Postat av: absolutjohan

Såg den igår, klart sevärd.

2010-10-24 @ 19:15:38
URL: http://absolutjohan.se
Postat av: Jessi Fox

Jag måste fan gå på bio nån dag!! Helst nån barnfilm.. Eller en fet splattrig zombiefilm. Varför visas det aldrig såna fimler längre? Trist!

2010-10-25 @ 02:18:10
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: J

snål tror jag inte han blir, han lägger massor av sin förmögenhet på stipendier och skolor osv.

2010-10-26 @ 21:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback