...Osså var den borta.

Somnade sent, vaknade för tidigt men blev något gladare och piggare när jag såg att snön hade försvunnit. Inga missöden som hänt under morgonen i form av morgonpigga och busiga katter tack och lov mer än att jag såg Nogger stå på fåtöljens armstöd och låta den agera klösbräda. Jag hotade med att hon skulle få komma till kinarestaurangen om hon inte slutade och det tog skruv.

Idag är det lördag, idag är det rocka röv till rockabillymusik som gäller ikväll, idag ska Sune dricka öl, jag har tydligen fått smak på öl igen, ja det är väl ingen jättefärsk nyhet men så är det. Min öltarm har tydligen kommit tillbaka. Får se om jag får till en date med en tjej där nere också men hon verkar inte ens ha läst mitt meddelande på Qx så vi får se. Är väl ingen som hänger på det stället i tid och otid antar jag men dagen är inte slut än så vi får se som sagt.

Nu ska jag bestiga berget av disk på diskbänken tänkte jag så vi får helt enkelt höras lite senare. Todeledoo.

Tillägg: "Där nere" betyder då nere på krogen och inget annat, när det gäller mig kan allt misstolkas till nåt snuskigt.




Kommentarer
Postat av: Beatrice

Ta en för mig oxå är du bussig ;)Och varsågod så jävla mycket för min torftiga kommentar. Pöss pårä knasfia och rocka röv nu....:-D

2010-10-23 @ 11:51:10
Postat av: absolutjohan

Gillar du rockabilly? Då måste du ju lyssna på Go-Getters. Sök på youtbue nu. Helst "Welcome to my hell".

2010-10-23 @ 13:05:11
URL: http://absolutjohan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback