Robinson har deltagare med IQ i höjd med en fiskbulle!

Redan förra avsnittet av Robinson märkte jag vilka latoxar det fanns, folk som bara låg på stranden och trodde dom var på semester. Gurkan tyckte jag var ett irrationsmoment redan från första början, idag tror jag att jag har fått vatten på min kvarn när jag förra gången tyckte att han har ett IQ som är lika högt som en fiskbulle. Hur tänker karln undrar jag?!

Man röstar väl för fan inte ut folk som är starka när man själv befinner sig i samma lag? Hur tror människan att han ska kunna hänga kvar om hans lag gång efter gång hamnar i ett öråd? Och att han sen tror att man kan överleva på enbart vatten gör att jag undrar vart han varit på lektionerna i skolan. Visst man kanske kan överleva ett tag men ska man sen ha styrka som i tex tävlingar så måste man ha energi, energi får man fan inte av vatten.

Detta är ju min åsikt såklart. Det finns säkert folk tycker han är kul, en clown, jag har då rakt inte skrattat en enda gång åt honom, han är bara patetisk och jag kan skratta ÅT honom istället, hans tankar är ju bara så åt helvete, bättrar han sig inte snart så lär alla tröttna på honom och han åker ut, I hope!

Sen har vi Josefin, tjejen som inte verkar ha förstått vad Robinson går ut på, hon som hatar skogen, inte ens skulle kunna tänka sig att bo på vandrarhem, gråter inför kameran och säger att det är ett helvete där men hjälper fan inte till ett skit. Nu sitter hon på en öde ö helt själv, damn säger jag bara, hon kommer skrika så fort det går en liten myra över hennes fötter och gråta lite till.Kommentarer
Postat av: Saija

Hahaha, jag skrattade massor åt Gurkan!!!

Han är så korkad så det är kul jue!Hahaha......

2010-10-14 @ 22:57:56
URL: http://www.saija.se/
Postat av: emmelist

ja men kanon! då vet jag vem jag ska fråga om det dyker upp nå problem ;)hehe tur jag inte ser på tv... slipper följa alla såpor :P

2010-10-15 @ 07:22:04
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

haha okej.. ja då är det kanske inte så lätt att minnas allt. jag har bara läst i en vecka ännu men inte stött på ngra problem so far... så än så länge behöver jag ingen mastermind ;)

2010-10-15 @ 10:06:49
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

Hahahhaha att du ens kollar på det där!?

2010-10-15 @ 10:41:35
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Helt rätt. Mina åsikter stämmer med dina

2010-10-15 @ 11:41:13
URL: http://metrobloggen.se/oro
Postat av: Frogprincess

Ja, de måste ha tagit bottenskrapet av ansökningarna den här gången... Vilket folk det finns.

2010-10-15 @ 14:29:00
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Anonym

Haha men det är ju det där som gör det så jäkla underhållande :P Totalt missplacerade personer :D

2010-10-16 @ 13:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback