Så trist

Söndagar är allt bra trista, visserligen har jag inget jobb att gå till på måndag morgon men efter att ha uppdaterat Facebooksidan kan jag bara konstatera att mina vänner går och lägger sig tidigt, en efter en droppar av. Är det så att dom ligger i sängen, vänder och vrider på sig och våndas att det snart är måndag morgon igen? Jag uppdaterar alla andra sidor jag har uppe och inser att det händer inte ett skit. Vad ska jag göra då min arbetslösa stackare?

Jag kan inte sova, jag vill inte läsa för jag har snart läst ut den och skulle jag mot all förmodan somna nu så lär jag vakna runt 6 igen och vad ska jag då göra? Säga godmorgon till mina vänner på Facebook som är på väg till sina jobb/skolor/dagis/ och se dom försvinna igen?

Hade jag fått igång min skrivare som också har en scanner i sig så hade jag ju kunnat scanna in alla kort jag har, nej inte dom barnförbjudna kanske, hur skulle det se ut om nån råkade se en uppfläkt Sune med enbart en stjärtlapp för bröna? Eller då jag är utklädd till Trazan med en hushållsrulle mellan benen för att fylla ut? Nej nej inga såna kort.

När jag jobbade som hemsamarit tyckte en gubbe att jag var SÅ teknisk! Vad jag gjorde? Jag ställde in hans digitala väckarklocka efter ett strömavbrott, snacka om att jag har kompetens! Jag kan fan bli elektriker eller en ny Einstein eller hur? Precis.

Den 12e ska jag åter till min handläggare på SIUS, då hoppas jag snyggBirgitta säger vilken praktikplats det blir för mig, krypavstånd eller inte, jag vill veta! Dom tar säkert in mig för att dom tror att jag är snygg, jag ska nämligen enbart jobba med killar! Vet inte vilket som skulle vara bäst, att jag är snygg men är flata eller att jag är ful. Vilket skulle ni killar föredra?

Det bästa är kanske om det är firmafest, vi kan prata om tjejer! Har dom julbord tro? Hoppas innerligt inte att jag är tvungen att ha kjol, åtsittande blus som stramar åt så varenda bilring syns, tror dom helst skulle föredra att jag då istället har en stor pyjamas på mig. Jaja den 12e får jag veta vart det är, håll tummarna för att det inte är på pizzerian mitt emot!



Kommentarer
Postat av: BajsMalins Oseriösa

Tror han hette Daniel! :) Haha jag kan typ inga namn än så att jag vet inte vem christian är :P Jag blev asglad när jag såg att en kille som hade motorcykel var AIKare iaf :D Han hejar jag på :D

2010-10-04 @ 01:36:43
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

Jag somnade minsann som en stock!!! Och efter att ha läst din kommentar igår om min finne på axeln (som lyckligtvis har försvunnit) har det idag kommit en ny. Tyoiskt!

2010-10-04 @ 10:22:29
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Stefan Bergmark

Hej!



Jag är frilansjournalist och jobbar bl.a med Babyvärlden. Skulle vara tacksam om du kontaktade mig.



Mvh

Stefan Bergmark

2010-10-04 @ 11:38:21
URL: http://www.babyvarlden.se
Postat av: Stefan Bergmark

Och adressen som jag skulle vilja att du kontaktar mig på är:



[email protected]



/Stefan.

2010-10-04 @ 11:44:14
URL: http://www.babyvarlden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback