Sätt på elementen nu för helvete!

Igår när jag låg i sängen och läste kände jag hur det drog uppifrån taket. Jag såg att den där mojängen man ändrar ventilationen med var öppen. Jag tog min egenhändigt gjorda pall (detta är viktigt att notera) och klev upp, skulle ändra läge när jag fick den i näven. Den var inte fastskruvad! Den låg bara mot. Jag tog då fram min silvertejp och tejpade för hela skiten. Jag tänker då rakt inte frysa pattarna och resten av kroppen av mig när jag sover.

Det är oktober och jag vet flera som har fått sina element påsatta så herregud sätt på mina med och det är NU! I vardagsrummet får man sitta med huvtröja med huvan åtsnörd för hela fejjan (nästan) och mormors raggsockor x 2 per fot för att inte få frostskador! Snåla inte utan på´t bara.

I ren frustration mailade jag också blogg.se och skällde lite på dom för att det går så satans segt att komma in på folks bloggar och även min. Jag hotade att flytta min blogg om det inte hände nåt nu, som om dom skulle bry sig om en liten Sune, det är som en fis i rymden för dom ju. Jaja. Nån mer som behöver sig en skopa när jag ändå har ångan uppe? Måste skälla mig varm känner jag innan muttan fryser till is.



Kommentarer
Postat av: pezze

ja här e det oxå kallt i lgh!!

sitter o småryser i hela kroppen.. brr

har oxå¨en sån där jävla ventilation som sitter precis ovanför fönsterutan... funderar snart på att tejpa igen dom!!! :/

Postat av: Jess

Hahah du e så jävla skön, här är oxå ganska kallt inne & mina raggisar hänger på tork :(

2010-10-12 @ 09:11:32
URL: http://finest.se/Jess666

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback