SIUS

Ja jag träffade ju SnyggBirgitta idag på AF igen. Nästa gång vi ses (om 2 veckor) ska vi få besök av en audionom från grannstaden, hon är också med i SIUS så hon ska kolla vad för hjälpmedel med hörsel jag behöver om jag får praktikplatsen som är tilltänkt till mig. Jag tjötade på henne om att jag ville veta vart det var och yes det fick jag men jag får inget säga så det gör jag ju inte då. Det är ju inte 100 % att jag får komma dit. Jag sa till henne att jag hoppas att dom inte tror att det nu ska komma en pangbrud med kortkort och blus, hon skrattade och sa att i det yrket är det nog väldigt obekvämt att jobba i kortkort, sicken jävla tur! Det ska nog bli lite skönt att bara jobba med killar så man är en av grabbarna liksom.

Vi har även en plan B, jag ska ligga med chefen på ett annat ställe så får jag fastanställning med en gång, hur bra låter inte det?! Näe skoja...jag får bara lunchkuponger gratis för det hela. Nääääe jag skoja igen. Det finns kanske ett ställe till som jag är tilltänkt till, hon ska prata med chefen och höra hur det ligger till. Tur i oturen att jag har arbetshinder för sån här hjälp får knappast en vanlig arbetslös. Jag kommer få grymt mycket stöttning och hjälp i 6 månader och det känns skönt. Dom vet om alla mina arbetshinder och det är efter detta dom kanske tar in mig så jag behöver liksom inte ursäkta mig att jag inte kan göra vissa grejer, dom vet om det redan från början. Kaniners eller hur?!

Vet inte när jag får veta om jag får börja men före årets slut måste det ske iallafall för sen går mitt aktivitetsstöd ut och då måste jag ha sysselsättning, vilket som helst och det är inte alls säkert att det då blir jobb på det så håll tummarna för att jag får praktik på första eller andra ställe så är det klart med ett jobb sen.




Kommentarer
Postat av: Saija

Joho! Jag tror visst att du tänker ligga med chefen!!! Hahaha....!



Ok, jag svarar ja på din fråga då.... ;)



Joood - det är uuunderbart att vara gift!

Fast.... vi har ju varit ett par i 12 år så... så annorlunda är det ju kanske inte.



Har du sett videon från vigseln? Det var häftigt!

2010-10-12 @ 23:03:20
URL: http://www.saija.se/
Postat av: Saija

http://saija.se/varat-brollop/sa-har-gick-det-till/media/



:)

2010-10-12 @ 23:10:09
URL: http://www.saija.se/
Postat av: Saija

Haha, ja visst, lite ovanligt!

Jo... vi känner de i bandet Mimikry som hade spelning den kvällen.

Och vi är ju inte så värst traditionella av oss och ville hitta på något annorlunda och skoj.



Så vi överraskade våra gäster helt!



Vi hade jordens härligaste dag!



2010-10-12 @ 23:32:59
URL: http://www.saija.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback