Till helt rätt familj

Det är sånt här man vill läsa om, det är till såna här familjer man vill att pengarna ska komma till, inte till någon som redan har gott om pengar.

"Richard Batitis, från Maple Ridge i kanadensiska Vancouver, har haft ett tufft liv. Efter 15 års hårt arbete som fabriksarbetare blev han av med sitt jobb förra året. Utblottad tvingades Richard, tillsammans med fru och fyra barn, flytta in i sin svärfars källare.

Han fortsatte att spela på lotto – när han hade råd. Och för några veckor sen satsade han 19 av de sista 20 dollar han hade i plånboken." Han kryssade i sin pappas turnummer en efter en och kammade därefter hem ca 40 miljoner svenska kronor och dom ekonomiska bekymren var borta. Skulder ska betalas, köpa bil och naturligtvis ett hus.

Så underbart! Verkligen till helt rätt familj eller hur? Precis!

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Plutten

Men sååå underbart! Det är sådär som det ska vara! Nu kom pengarna verkligen till helt rätt familj:)

2010-10-12 @ 22:09:52
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Plutten

Hahaha! Vad gullig du är! Ta med mej på en resa till Ullared du, det låter najs. Jag har nämligen ALDRIG vart där!Jag är tydligen Bandit Queen i många sammanhang enligt mina vänner. Lyssnade du på låten? Looptroop-Bandit Queen, i samma inlägg. Folk brukar tycka att dom sjunger om mej, särskilt Robin. Så det är liksom min låt det där:D

2010-10-12 @ 22:26:22
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Plutten

Gosh...det där med att spara pengar är inte min starka sida. Men vi ska faktiskt öppna ett sparkonto nu jag o Robin, o börja spara lite. Nån gång måste ju vara den första haha!Jag skulle med vilja åka dit. Nu måste jag tjata lite här hemma....Hahaha...nej inte radiokanalen! Lyssna på låten, på texten. Folk tycker att det är jag, till en viss del haha

2010-10-12 @ 22:30:57
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Saija

Tack så jättemycket! ;)

Japp, så nu är jag en gift kvinna minsann :)Och jaaa... vinsten kom verkligen till rätt familj! Tänk, ibland blir det bara så rätt. Blir lite less ibland när jag tittar på tex Nyhetsmorgon och de som vinner där. En del verkar inte ens bli glada.Kramen!

2010-10-12 @ 22:39:58
URL: http://www.saija.se/
Postat av: Jess

Åhh va härligt, men börjar genast drömma om vad man kunde gör med alla dom $$$$$ dregel

2010-10-13 @ 06:16:27
URL: http://finest.se/Jess666
Postat av: Frogprincess

Ja, definitivt rätt personer som vann!!!

2010-10-13 @ 12:11:21
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback