Tjejer kan också!

Oj oj oj jag är helt slut, jag kommer somna runt 18 och vakna runt 12 imorgon, varför? Jo för att jag och Ewa har städat hennes bil idag! Oj oj det var sketjobbigt, det var hela 5 gruskorn och 2 höstlöv som jag dammsög upp men dammsög den gjorde jag iallafall överallt! Ewa sprutade nåt starkt tjofräs på alla mattor och vad gjorde Sune då? Jo hon tog fram högtryckstvätten och tvättade av dom att jag hade skor som det var hål i så strumporna blev alldeles jättevåta är en annan femma men kul var det.

Sen har jag nog fått en släng av Ishias i högra skinkan också eller också är det bara för att röven fått jobba, lite osäkert där. Efter vi hade gjort bilen fin invändigt körde jag in bilen i tvätten, jag var lite inne på att leka "Vi hade i alla fall tur med vädret 1" ett tag men lät bli, jag som hade lagt håret och legat med papiljotter över natten ville inte äventyra den fina frisyren.


 

Den blev så himla fin och nu får vi hoppas att någon vill köpa den som det antagligen kommer att bli ganska snart. Sen hade vi avskedsfest för den genom att han skulle få köra till Willys här i stan för sista gången antagligen för bilen ska inte gå i stan något mer.

Tjejer kan också så det så!

 

 


Kommentarer
Postat av: Therese

härligt med en nytvättad bil:)

2010-10-29 @ 16:40:47
URL: http://tessanemyr.blogg.se/
Postat av: Plutten

Klart tjejer kan! Fan, det måste ju alltid en kvinna till för att saker ska bli gjort ordentligt ju;)

2010-10-29 @ 18:23:48
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback